Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mdlosci, brzuch jakby sie rozciagal, juz go nie wciagne, jajniki sie czzasami odzywaja, wlosy tluste, spac nie moge, pryszcze wyszlya wogóle lux to jak człapiesz? bo pamietając początek grudniowej ciąży to było kiepsko
staram się nie myśleć a jednocześnie myślę o najgorszym![]()
ja wiem, że kobiety dużo przechodzą ale to by była moja trzecia ciąża i mogłaby być normalnapierwsza z podejrzeniem pozamanicznej na insulinie wyleżana pod koniec na patologi i poród przedwczesny, drugie poronienie chybione w 11tc no a teraz takie coś
no ludzie...a tyle kobiet zachodzi i rodzi a nawet nie chcą dzieci i mają w dupie wszystko
broi na potege?no jutro będe wiedzieć na czym stoje....najgorzej, że mąż daleko a córa ostatnio przechodzi siebie :/
ma jakiś okres buntubroi na potege?
6 lat to ciezki wiek, bratowa ma w tym wieku corke, z tymn, ze mloda jest grzeczna, czasami ma wejsciama jakiś okres buntuwszystko na nie, wszystko bo ja chce itd...najgorzej z ubieraniem, szafa na podłodze a ona ciągle to nie idealne to takie to śmakie i najlepiej by chodziła w jednych dresowych spodniach :/ człowiek się stara, kupuje itp, żeby nie było że bez jej wiedzy, zawsze aprobuje zakupy a dzień w dzień są cyrki no...czasem sił nie mam, dobrze że w szkole nie ma większych problemów