Isiorek
Zaangażowana w BB
to nie czujesz? bym powiedziała jak najpiej wyrzuć czy się stosuje czy nieLux z mężem muszę przyznać że nie najgorzej. .Bez awantur, bez alko ,palenia podobno nie ma, obiecał ,a czy dotrzymuje słowa? Tego nie wiem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to nie czujesz? bym powiedziała jak najpiej wyrzuć czy się stosuje czy nieLux z mężem muszę przyznać że nie najgorzej. .Bez awantur, bez alko ,palenia podobno nie ma, obiecał ,a czy dotrzymuje słowa? Tego nie wiem.
Hej W takim razie trzymam kciuki za owocne staranka. Bądź pierwsza z terminem na styczeń [emoji3] [emoji3]Dzień dobry Wszystkim. Jak się nasze zaciazone koleżanki czują? Miłego dnia. Lecę pracować kochane.
Lux u mnie owu jeszcze nie ma, ale chyba uda się żeby mąż był w tym czasie w domu.
no to trzymam kciuki!Dzień dobry Wszystkim. Jak się nasze zaciazone koleżanki czują? Miłego dnia. Lecę pracować kochane.
Lux u mnie owu jeszcze nie ma, ale chyba uda się żeby mąż był w tym czasie w domu.
dzis mdlosci sie uspokoily, bo podjadam cos ciagle,ale rano wymiotowalam podczas mycia zebow, piersi sa ogromne i coraz bardziej bola, juz w srode wizyta, nie moge sie doczekac i boje sie jednoczesniechciejka teraz twoja kolej na pewno się uda
ja dziś zaczęłam ćwiczyćtylko nogi żeby brzucha nie obciążać ale powiem wam że zdecydowanie lepiej się czuję
![]()
aneta jak u ciebie??
mania lux jak tam objawy ciążowe?? dokuczają?? ja wam powiem ze mi to już wszystko przeszłojedyne co to sutki sa wrażliwe i trochę więcej krostek.. więc super mam nadzieję ze wszystko w środku ok w piątek się okaże
no bo to juz bedzoe 5 tydzien i 4 dzien, wiec pecherzyk bedzie a zarodek pewnie pozniejbędzie dobrze nic się nie bójpęcherzy już będzie na pewno
![]()