• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
paula owulacja powinna być najwcześniej jutro ale wiesz ze plemniki przeżywają nawet 72 godz więc jak masz ochotę to sobie nie żałujcie:) choć najlepiej podobno co drugi dzień się "przytulać" żeby plemniki były silne:) powodzenia

madziorek nie będziesz spokojna do puki na betę nie polecisz więc leć ja trzymam kciuki:)

chciejka mnie na początku też codziennie bolała głowa ale już od tyg jest lepiej więc nie martw się to minie:)

lux dasz radę:)

isiorek kochana odetchnij trochę od myśli o ciąży daj sobie czas na żałobę.. i nie śpiesz się. to jest podstawa pod kolejne starania. Jeśli juz teraz liczysz dni na cykl który się jeszcze nie zaczął to pomyśl jak będziesz się stresować w trakcie!!!! nie daj się zwariować emocje odgrywają bardzo dużą rolę.:)

beti kciuki już zaciśnięte:) może popytaj jeszcze lekarza o ten żelazny zestaw?? może warto spróbować jakby była szansa ze pomoże.. musi się udać ostatnio mamy tu szczęśliwą passę:)

reklama
Witam dziewczyny. Pewnie niewiele z Was mnie tu pamięta, byłam dosyć mocno aktywana kilkanaście miesięcy temu. Później tylko wpadałam gościnnie poczytać. Jestem mamą Dwóch Aniołków i połtorarocznego cudownego Franeczka. Niedawno postawnowiliśmy się z mężem znowu starać o potomstwo. Dwa dni przed terminem spodziewanej miesiączki wyszła w teście wyrażna krecha, na 2 testach. Nie od razu, po godzinie, ale nie było wątpliości. Dzisiaj powtórzyłam test i jest... negatywny. Firma ta sama... Myślicie ze jest jakakolwiek szansa, że ciąża jest tylko test jest wadliwy;( Siedzi mi to w głowie cały czas.

Pozdrawiam i kciukasy za staraczki, ciężarówki i mamuśki.
Aaaaaaa Madziorrrek :-D ty żyjesz :-P daaaawno Cie nie widziałam! Staracie sie znowu! Woooow! Mam nadzieję że drugi test sie myli! Trzymam kciuki!

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha ... mi przy Lili tez wychodzily po dlugim czasie dopiero pierwsze dwa testy isame bladziochy byly a lili jest i ma się wspaniale ... Więc nadzieję trzeba mieć! I powtórzyć test/ lecieć na betę ;-)

Ostatnio się przypomniałam na wątku ;-) staraliśmy sie o rodzeństwo dla Jasia i udało się :-) kilka dni temu zobaczyłam dwie kreski na teście ;-) mam nadzieję że tym razem wszystko będzie jak trzeba! Pozdrawiam Was gorąco!
1463318151664.jpg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1463318151664.jpg
    1463318151664.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 284
hej kochane witam się popołudniowo:) dziś to ja wyjątkowo czuję się ciążowo:) ciągnie w podbrzuszu pewnie macica się powiększa a do tego korzonki mnie połamały.. a nie chce nic brać zeby dzidzi nie zaszkodzić... ach..

mam pyt macie przepis na jakąś fajną sałatkę?? we wtorek mamy z mężem 8 rocznicę ślubu i choć nie planowaliśmy nic robić bo jesteśmy spłukani rodzinka zapowiedziała się że wpadnie.. i chce zrobić taką obiado-kolację jakąś pieczeń i sałatki i tort.. myślicie że nie za mało?? macie jakiś sprawdzony przepis??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry