Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko zwykła homocysteine ..nawet mi wiedziałam ze jest po obciazeniu[emoji53]Ja ciaze trojacza i nastepna po niej stracilam na wczesnym etapie,kolejna troche pozniej bo 12tc i bylo kilka ciaz biochemicznych test pozytywny i potem spozniona @.
A homocysteine mialas z obciazeniem metionina? Bo czasami homocysteinemia moze byc ukryta
Czuje sie fatalnie[emoji53]byłam na beta żeby zobaczyć co się dzieje dalej....fizycznie czuję się bardzo dobrze...żadnych plamien nic...gdyby nie wczorajsza beta to myslalbym ze ciąża się super rozwija....[emoji53]Też pomyślałam o NK. Warto sprawdzić.
Ja też przyczyny swoich poronien nie znam ale mam już córkę wiec troche inaczej an to patrze.
Martyska odezwij się jak się czujesz
nie moge tego czytac, serce mi peka, boje sie o moja ciaze jak nigdy, dlaczego tak musi byc dziewczyny, ze tyle ciaz tracicie? dla mnie to niepojete![]()