Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak i owu byla bardzo silna i sluz byl pieknyKulka trYmam kciuki i po cichutku gratuluję.
Kobietki mam pytanie... czy po poronieniu zanim dostalyscie pierwsza @ czy odczuwalyscie owulacje ?? Ja w ostatnich miesiaczkach je odczuwalam i dziś 14 dni po pełnym oczyszczeniu czuję klucia w podbrzuszu jak na owulacje.. i zastanawiam się czy to to... ostatnie cykle miałam 28-29 dni..
ciesz sie, ze jest, tzn, ze organizm wraca do siebieCzyli pierwsza @ powinna być za około 2 tygodnie... w sam środek wakacji ... ehh. No właśnie od wczoraj wieczór pobolewaja janiki do teraz... Jak przy owulacji.. i śluz też jest..
tak i owu byla bardzo silna i sluz byl piekny![]()
az mowilam do mojego, szkoda, ze dzialac nie moznaU mnie było tak samo :-)
az mowilam do mojego, szkoda, ze dzialac nie mozna
nam kazal wtedy gin odczekac 3 miesiaceDokładnie tak. Poza tym, wtedy strasznie szybko po stracie znów chciałam być w ciąży i takie głupie dylematy w głowie, bo wiesz, że nie można, a bardzo chcesz....