Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O matko, jak sie mogli tak pomylić, tylko stresów Ci narobili...Wystraszyłam sie tego wyniku z toxoplazmozy wysłałam szwagierkę z osseskiem po te wyniki zeby jak najszybciej udać sie do lekarza a okazało sie ze pielęgniarka sie pomyliła i mam dwa razy ujemne przeciwciała. Ale mi ulzyło

Aneta może warto pomyśleć o założeniu pessara tak na wszelki wypadek by szyjka się nie skracała i nie daj Boże zaczęła się akcja porodowa? Pogadaj z lekarzem czasem lepiej dmuchać na zimne :-)O dziewczynki jestem po badaniu. Szyjka jest krótsza tak jak było w sobotę 33 mm. Podobno stabilna zero rozwarcia itd . Odołączyli mnie od kroplowki i zobaczymy do jutra jak bez lekow to wygląda. Jesli bedzie dobrze zero boli itd to ide do domu jutro. To znaczy do domu wejde przepakuje sie i zmienię męża w szpitalu bo moj synek tez od dzis na oddziale tyle tylko ze w innym szpitalu. No a chlopaki sobie beze mnie nie radzą.
![]()
Niestety tu w tym szpitalu nie praktykuja tego przy tej dlugosci ale też o tym mysle. Teraz w poniedziałek mam kontrole u swojego ginekologa i bede mu o tym gadac. Mam nadzieję ze przez te 6 dni nic się nie wydarzy. Byłabym spokojniejsza gdybym go miała założonego bo teraz czuje sie kiepsko psychicznie.Aneta może warto pomyśleć o założeniu pessara tak na wszelki wypadek by szyjka się nie skracała i nie daj Boże zaczęła się akcja porodowa? Pogadaj z lekarzem czasem lepiej dmuchać na zimne :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom