Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przykro miWitajcie,niestety nie udało się [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana przykro miDziękuję dziewczyny, ale z tego co teraz pisze z dziewczynami na innym wątku to ja miałam jakąś farsę a nie in vitro!!!!!!
Jestem mało że wściekła na tych pierdolonych naciagaczy [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
A niby taka świetna renomowana klinika!!!!!! Ściema i tyle!!!!!!!!
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

teraz trafic na fajna klinike to ciezkobeti tulewiem ze to żadne pocieszenie ale naprawdę wierzyłam że wam się uda i na pewno jeszcze doczekasz sie maleństwa!!! co do lekarzy to mi już słów brakuję.. dla nich tylko kasa się liczy.. a to ze się nie uda czy uda to już tylko statystyka.. a dla nas to już wielka nadzieja a czasem niestety wielkie rozczarowanie..
co do lekarza w UK nie mam pojęcia więc nie pomogę..