Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj i kopie i sie rozpycha, zalezy jak sie ulozy, wczoraj az stopki wypychalhaha lux widzę ze mały szalejemoja Kornelcia już łagodniej kopie pewnie już miejsca ma mało za to bardziej się rozpycha
igusiad ja czekałam 3 m-ce w tym czasie robiłam badania ale były tu dziewczyny które od razu po poronieniu zaszły i urodziły zdrowe maleństwa jednak nie ma reguły niektóre starają sie już dłuższy czas.. nie ma co gdybać działajcie kciuki zaciśnięte![]()
kiedy wyniki?Zrobilam badania na zespol antyfosfolipidowy i w Luxmedzie zaplacilam 110 zl.
kiedy wyniki?
avis to chyba jakiś dobry pakiet masz![]()
oby te wyniki cos pokazalyWyniki za 5 dni, czyli w piątek na wieczór powinny być.
Pani nie za bardzo wiedziała o jakie badania chodzi, ale coś tam znalazła. Mam nadzieję, że chociaż dobreMiałam zlecone ANA1 i ANA2 i antykardiolipinowe IgG i IgM i za to zaplaciłam 110.