Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to powodzenia!U mnie oczekiwania czy clo zadziała w tym cyklu![]()
nie wiem, od ktorego tygdnia, sama jestem ciekawaja jutro mam wizytę już się doczekać nie mogę.. trochę się martwię bo coraz częściej mi ten brzuch sie spina a do terminu porodu jeszcze ponad miesiąc.. zresztą ja chcę cc a jak akcja się zacznie to nie wiem czy mi zrobią.. mała jest już spokojna więc chwilami też się martwię czy wszystko ok. Wiecie może od którego tc robi się KTG?
u nas od 30 tc mamy ktg co wizytę a od skończonego 36\37 ktg raz w tygodniu i im bliżej porodu tym częściejja jutro mam wizytę już się doczekać nie mogę.. trochę się martwię bo coraz częściej mi ten brzuch sie spina a do terminu porodu jeszcze ponad miesiąc.. zresztą ja chcę cc a jak akcja się zacznie to nie wiem czy mi zrobią.. mała jest już spokojna więc chwilami też się martwię czy wszystko ok. Wiecie może od którego tc robi się KTG?