Luxuorius
Moderatorka
u mnie tez mega rozpychanie, fajne uczucieZaczęłam 3 trymestr i zaczęło się narzekanie. Bolą mnie plecy i żebra i nie wiem jak sobie poradzić. Młoda kopie i rozpycha się![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie tez mega rozpychanie, fajne uczucieZaczęłam 3 trymestr i zaczęło się narzekanie. Bolą mnie plecy i żebra i nie wiem jak sobie poradzić. Młoda kopie i rozpycha się![]()
ja sie niedlugo dowiem, czy bede miec cc czy sn i mam stresa, bo nie boje sie, ale wolalabym snrozmaryn dziękuję że pytasz. Ogólnie to odliczam i się cieszę ale też rozpamiętuję.. nie planujemy już więcej dzieci a te 9 m-cy tak szybko minęło.. no i teraz wszystko się zmieni.. koniec spokojumój Gabiś już sam się ogarnia.. jedyne co to pyta o wszystko czy może albo jak zrobić ale co do czego robi sam.. nawet sam się kąpie, sam zasypia a teraz takie małe bezbronne maleństwo zdane na mnie 24 godz na dobę
już zapomniałam jak to jest
no i trochę się boję cesarki.. ale wszystko do przeżycia przecież
a jak ty się czujesz??
jak reszta mamusi??
mam wade wzroku i musze czekac co okulista powiebeti to czekamy dalej i uszy do góry
lux a czemu myślisz o cc?