Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz co puki co chciałabym wiedzieć czy jestem w ciąży. Tak naprawdę wynik bety może mi odebrać nadzieję, a chciałabym wierzyć w to, że to jednak ciąża.Że beta rośnie, to na testach też da się zauważyć
Ale czy przyrasta jak trzeba, to już trzeba w lab sprawdzać.
Także zależy jakie jest pytanie
A: czy to ciąża?
B: czy ciąża się dobrze rozwija?
![]()
U mnie usg jest na każdej wizycie. Szczególnie po zabiegu to powinno być zrobione, bo skąd niby lekarz ma wiedzieć czy się wszystko zagoilo? Co rentgen ma w oczach? Dla mnie usg to podstawa i raczej jest konieczne.Dziewczyny ja mam pytanko.. Bo czeka mnie wizyta u gina po pierwszej @ od zabiegu i jak to bylo u was? Bo gadalam dzis z kolezanka i ona mi powiedziala ze jej wizyta po pierwszej @ wygladala tak ze weszla, lekarz zobaczyl tylko wynik badania hp i PowiedzIal ze jak beda chcieli rozpocZąć nowe starania to ma znow przyjsc i skieruje na jakies badania. Nie badal ja, nic, usg nie zrobil. I kazal odczekac z pol roku a raz poronila w lato teraz. W szpitalu jej powiedzieli ze ma odczekac dwie @. Tez zglupiala.. Ale ona czeka. Ale zdziwilam ze w ogole jej nie przebadał. Wy tez nie bylyscie badane po poronieniu, po pierwszej @?
Ja mysle podobnie.. Dziwnie.. Bo przeciez po usg widac czy jest wszystko ok..U mnie usg jest na każdej wizycie. Szczególnie po zabiegu to powinno być zrobione, bo skąd niby lekarz ma wiedzieć czy się wszystko zagoilo? Co rentgen ma w oczach? Dla mnie usg to podstawa i raczej jest konieczne.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja razpakowalam sie 4 śni temuhej dziewczynyjakiś czas mnie nie było tydz temu urodził się mój cud. Walczcie ja miałam 3 poronienia pod rząd w tym ciążę pozamaciczną już nie miałam nadziei a jednak się udało.. nie mówię że było łatwo ale na pewno było warto. Kornelia jest cudowna. Życzę powodzenia nowym staraczką po stracie i przesyłam zdjęcie na zachętę
Zobacz media 718053Zobacz media 718054
beti i jak byłaś u lekarza?? &&&&&&&&&& nadal zaciśnięte
anecka jak ta u ciebie? jeszcze w dwupaku?
lux rozmaryn a wy jak się czujecie??
kamkaz natka jak wasze szkraby??