• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sloneczko mnie sie wydaje, ze to jeszcze o duzo za wczesnie zeby juz wyrokowac ;-) glowa do gory i zobaczymy co z tym lukiem bedzie :-D :-* moze Twoj termometr tez jakis taki hmmm.. popsuty;-):-D

reklama
a to jeszcze rteciowe sa w sprzedazy:confused2: wiem, ze jakis czas temu wycofali i na to miejsce wprowadzili z alkoholem (czerwony slupek) no moj jest na baterie, a ten "inny" to taki "na czuja" ale tez dziala :-D:-D:-D:-D wczoraj sprawdzalam ;-)

Ani@k nie martw sie berek ominął mnie nie Ciebie wierz mi :-DTakże uszy do góry.

A co do powiekszonych węzłów chłonnych popieram Myszkę ja też miałam powiększone a przyczyną po badaniach okazała sie alergia. Ale robili mi badanka także najlepiej do lekarza skoczyć zasięgnąc opini.

Myszka!!! no przecież Ty w germanii mieszkasz.. więc się nie dziw ze w Polsce sa jeszcze w sprzedaży rtęciaki:-p;-)

bez problemu moża w aptece kupić.. choć rzeczywiscie informują ze już wycofują..
poza tym, myślę że rtęciowy jest 'dokładniejszy'..:sorry:

hihihi a jakbym dorwała taki z alkoholem to bym cały czas w buzi trzymała..;-) i nie bałabym sie go rozgryźć..:-) :-D

Kaso a dlaczego tak sądzisz??? nigdy nie wiadomo kogo berek dopadnie.. i nie skazuj siebie od razu na niepowodzenie.. ja poprostu widzę po temp. ze nici z tego cyklu..:sorry: a właśnie.. zrezygnowałaś z mierzenia tak już na zawsze czy to tylko chwilowa przerwa??? :sorry:

Ostatnia edycja:
Kaso mnie ta alergia wpadla przypadkiem do glowy, gdy uczylam sie "czytania ze zrozumieniem" i doczytalam, ze wciaz je pomidory... co za duzo to... no i tak mi ta alergia wyszla ;-)

Ania to oni je wycofuja z dobre... 10 lat, bo jak mlody byl maly to juz to slyszalam a potem przeszlam na elektroniczne i gdzies po drodze przerobilam z mlodym paskowe (na czolko sie przykladalo dziecku) zawodne byly jak... naturalne sposoby antykoncepcji u Klaczka :-D (dzien przed @ wpadka)

Ostatnia edycja:
moja tesciowa ostatnio była w szputalu i pielęgniarka mierzyła jej temp. termometrem 'zbliżeniowym'.. wcale się nigdzie go nie wkładało.. przybliża się do czoła i gotowe:baffled: cuda techniki;-) ja czasami wole 'stare' rozwiązania..:sorry:

10 lat temu???:szok: ło matuchno!!!! stanowczo za rzadko używałam toermometru..:baffled:

minimum 10, ja z jakies 2 lata temu w pl (jak rzucalam enty raz palenie) mialam wysypke, bole w klatce piersiowej... nawet kolo polnocy polecialam na pogotowie ekg robic bo mi reka nie tyle dretwiala co mdlala... no i juz wteda mieli te zblizeniowe... planuje zakup takowego, bo z dzidzia to znacznie ulatwia "robote", choc w smoczku juz tez widzialam ;-) cuda, cudenka teraz sa :-D:-D:-D no i nie sa jakies kosmicznie drogie ;-)

smoczek

http://www.amazon.de/Philips-Avent-...O0/ref=sr_1_30?ie=UTF8&qid=1340867441&sr=8-30

a tu ten zblizeniowy

http://www.amazon.de/Medisana-76120...4E/ref=sr_1_26?ie=UTF8&qid=1340867550&sr=8-26

wiec cenowo da sie przezyc ;-)

Ostatnia edycja:
Ani@k no taki misiac sobie przerwy na wyluzowanie zrobiłam z tym mierzeniem ale na pewno wrócę do tej metody w cyklu nastepnym:tak: chcialam sie umówić na wizytę u fajnej lekarki (poleciła koleżanka też sie stara) ale pójdę w lipcu bo dopiero co wczoraj grafik w pracy aktualny dostałam.Po @ skoczę do niej i ustalimy co sprawdzamy leczymy badamy itd.:-) teraz czas zaopatrzyc sie w tesciory owu.I czekać na @...

Myszka ja nie podejrzewałam alergii na taki stan węzłów ale zauważyłam sama że jak alergia sie nasila węzełki mi sie powiększaja.

U mnie to już 8 cykl starań a 7 z enpr. wczesniej aż tak nie zwracałam uwagi na tempke itp. więc najwyższy czas chyba dobrze wszystko posprawdzać w sobie hehehe pozyjemy zobaczymy:D

Ostatnia edycja:
reklama
Kaso kochanie ja nie mam alergii wiec w temacie nie jestem na 100%, po prostu skoro je duzo, moga uczulic (dokladnie tak mialam z mandarynkami... pochlanialam po kilogram dziennie no i mnie wysypalo, ze skore mialam jak gruboziarnisty papier scierny :-D), a ze wezelki reaguja na wszystko to na alergie tez ;-) takie proby logicznego myslenia u mnie wystepuja chwilami :-D:-D:-D no i z dystansu latwiej jest ocenic sytuacje ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry