manki3
Fanka BB :)
Też mam babcię Helenę
I super, że wszystko ok! Owocnych starań dzisiaj
My już zadanie domowe odrobiliśmy
A jeszcze muszę do gin podejść w poniedziałek i zapytać o te dziwne mini okresy :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też mam babcię Helenę
To my wszystkie nieźle zsynchronizowane jesteśmy, u mnie akurat końcówka płodnych, bo owu na wczoraj wypadłaKochana to my idziemy leb w lebja tez od dzis plodne bo mam przezroczysty sluz
wczoraj tak jeszcze z kremowym sie przeplatal, dzis juz duzo przezroczystego
ktory dc masz? Ja 12..

Ja Piotrusia chciałam nazwać Waldek, niestety mąż mnie zbombardował, tak mu się to imię nie podobało... Ale teraz jestem starsza i mądrzejsza o 8 lat doświadczeń, więc go przekonałam mimo że nie był zachwycony tymi imionami [emoji23]Mi też bardzo się podoba Antoś i też myślałam o tym dla chłopca, ale z mężem ustaliliśmy, że jeśli będzie dziewczynka ja wybieram imię a chłopiec onwięc będę musiała się zgodZić z mężem heh
![]()
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
O jakich mini okresach mówisz? U mnie przy zagnieżdżaniu komórki było plamienie... Więc może Ty już trafiona jesteś?[emoji16] Kurcze, jeszcze trochę i będziesz wiedziała...[emoji178] Trzymam kciuki [emoji110]Też mam babcię Helenęi moja starsza corcia ma tak na drugie
I super, że wszystko ok! Owocnych starań dzisiaj
My już zadanie domowe odrobiliśmy [emoji14] raz w weekend i raz dzisiaj, więc bez szału... zobaczymy co z tego wyniknie.
A jeszcze muszę do gin podejść w poniedziałek i zapytać o te dziwne mini okresy :/
Zawsze możesz mu zasugerować jakie imię dla chłopca Tobie się podoba i często mu to powtarzaj aż i jemu się spodoba [emoji16][emoji23]Mojemu się nie bardzo podoba Helenka i dlatego on wybiera dla chłopca![]()
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Okres był na 100%O jakich mini okresach mówisz? U mnie przy zagnieżdżaniu komórki było plamienie... Więc może Ty już trafiona jesteś?[emoji16] Kurcze, jeszcze trochę i będziesz wiedziała...[emoji178] Trzymam kciuki [emoji110]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też okres ten 31 sierpnia był taki marny, a dwa tygodnie później udało się w jednym podejściu, więc głowa do góry [emoji16] Ajjj mam dobre przeczucia co do naszego testowania [emoji178][emoji16]Okres był na 100%13 dni temu... ale trwał 3 dni, więc muszę się skonsultować.
A testy będziemy robić razem za 2 tygodnie![]()
![]()