××Ewela××
Fanka BB :)
Mam nadziejeMoja @ przed zajściem w ostatnią ciążę też była taka skąpa... Może to dobry znak [emoji6]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadziejeMoja @ przed zajściem w ostatnią ciążę też była taka skąpa... Może to dobry znak [emoji6]
Czekam, czekam. Nic mi innego nie zostało. Już niech się unormuje wszystko i bierzemy się do robotyTeż nie wiem jak to jest z prolaktyną, ale beta faktycznie wyklucza ciążę... Więc pewnie okres się opóźnia, co jest możliwe po poronieniu... Więc już się nie martw, do zaleceń lekarki się zastosowałaś [emoji6]
Całe te starania, później ciąża to dla nas mega próba cierpliwości [emoji4] Taka kolej rzeczy [emoji16] Będzie dobrze [emoji178]Czekam, czekam. Nic mi innego nie zostało. Już niech się unormuje wszystko i bierzemy się do roboty
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki [emoji173]Całe te starania, później ciąża to dla nas mega próba cierpliwości [emoji4] Taka kolej rzeczy [emoji16] Będzie dobrze [emoji178]
Odrazu przypomniało mi się, jak kiedyś przy choince baraszkowaliśmy w przebraniach śnieżynki i Mikołaja [emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny bedzie dobrzeja jade w przyszlym tyg zawiesc te cv i podanie do tego przedszkola ale jakos nie robie sobie wielkich nadziei:/ ogolnie to czekam do kolejnej @.. Ma sie pojawić 7-8 grudzień i bedziemy sie starac
przy choince
bedzie klimatycznie
![]()
Ja już dziś zrobiłam testy ovu, wykazaly 2 kreski więc od razu męża zmolestowałam ;-)Odrazu przypomniało mi się, jak kiedyś przy choince baraszkowaliśmy w przebraniach śnieżynki i Mikołaja [emoji23][emoji23][emoji23]