• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi termin @ wychodzi na Mikołajki :P tuż tuż
Ale nawet nie próbuje się doszukiwać objawów ciąży, zupełnie nie mam przeczucia. Jedyne co teraz czuję to, że mnie mocno rozłożyło, więc walczę z chorobskiem w łóżku :/
Na dodatek mąż też chory i oczywiście "umiera" :confused2:

reklama
Mi termin @ wychodzi na Mikołajki [emoji14] tuż tuż
Ale nawet nie próbuje się doszukiwać objawów ciąży, zupełnie nie mam przeczucia. Jedyne co teraz czuję to, że mnie mocno rozłożyło, więc walczę z chorobskiem w łóżku :/
Na dodatek mąż też chory i oczywiście "umiera" :confused2:
Ooo to już lada chwila możesz testować, super! [emoji16] Zdrówka życzę [emoji8]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiaaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] krejzolko [emoji23]

U mnie jutro zaczynaja sie plodne [emoji1377] dzisiaj piekny sluz od rana [emoji7]
7 grudnia niby ma byc owulka.

Jezu jak mnie od wczoraj mdli :( cos musialam zezrec, oby to nieswieza ryba byla a nie jakis wirus.
Mdli, czka i beka [emoji23] dobrze ze sama dzisiaj w pracy jestem bo wydaje takie dzwieki, ze masakra [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiaaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] krejzolko [emoji23]

U mnie jutro zaczynaja sie plodne [emoji1377] dzisiaj piekny sluz od rana [emoji7]
7 grudnia niby ma byc owulka.

Jezu jak mnie od wczoraj mdli :( cos musialam zezrec, oby to nieswieza ryba byla a nie jakis wirus.
Mdli, czka i beka [emoji23] dobrze ze sama dzisiaj w pracy jestem bo wydaje takie dzwieki, ze masakra [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gdyby nie to że jesteś przed płodnymi, można by pomyśleć że to objawy ciąży :-P

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry