Marta1985@
Fanka BB :)
Tak jutro testuje ☺trzymajcie kciuki ☺napewno dam znać ☺Czyli jutro testujesz jeszcze raz? Czekamy na zdjęcie dwóch ładnych kreseczek
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak jutro testuje ☺trzymajcie kciuki ☺napewno dam znać ☺Czyli jutro testujesz jeszcze raz? Czekamy na zdjęcie dwóch ładnych kreseczek
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam bardzo mocnoTak jutro testuje [emoji5]trzymajcie kciuki [emoji5]napewno dam znać [emoji5]
W lewym dolnym rogu masz taki trójkącik, jak to rozwiniesz pojawią się symbole aparatu, zdjęcia, emotek. Klikasz w symbol zdjęcia [emoji4]Chce dodac a nie wiem jakzapomnialam
Ja tez trzymam bardzo mocno[emoji4] [emoji4] [emoji4]Tak jutro testuje [emoji5]trzymajcie kciuki [emoji5]napewno dam znać [emoji5]
Tak pobolewalo mnie potem we wtorek od rana bolalo jak na okres i te plamienia byly choc to byl wlasnie sluz zmieszany z brazowa krwia i wieczorem wszystko ustalo.. W srode robilam juz test ale mi go zalalo i wczoraj po pracy powtarzalam to ta ledwo widoczna kreska byla. Dzis rano znow powtarzalam to tez slaba ale juz ja widac. Teraz w weekend ide do szkoly to pewnie powtorze w pon rano.Pewnie ze jest ☺ a Ty też Kochana pisałaś ze brzuch tez Cię bolał ale przestał tak ? Bo mnie właśnie od rana tak pobolewa
Trzymam mocnoTak jutro testuje ☺trzymajcie kciuki ☺napewno dam znać ☺
Ja widze kreseczke[emoji4] gratulacje[emoji4] [emoji4] [emoji4]Zobacz załącznik 790408 Zobacz załącznik 790409 takie jedynie mam zdjecia.. Ciekawe czy wy tez cos widzicie hehe.. Dziwi mnie ze 31 dc mam a takie jasniutkie krechy;/ ale najwidoczniej to o ta owu chodzi, ze tak pozno. Ten drugi z wczoraj poludnia, ten pierwszy z dzis rana.