Hihi jeszcze nie dziękuję: p trzymam kciuki za CiebieSuper! Nie ma wątpliwości! [emoji173] Gratuluję raz jeszcze [emoji5]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hihi jeszcze nie dziękuję: p trzymam kciuki za CiebieSuper! Nie ma wątpliwości! [emoji173] Gratuluję raz jeszcze [emoji5]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A masz male dzieciatko?Anik mi termin wychodzi na koniec sierpnia
A Twoją kreskę widać! Ja robiłam test w 32 dniu cyklu i to była czułość 10 i była nawet jaśniejsza od tej Twojejwięc spokojnie-wystarczy że owulacja była późniejsza to i w takim późnym dniu cyklu kreseczka będzie bledziutka
Mnie w tej ciąży też nie bolą piersi a w poprzedniej nie mogłam ich dotknąć tak bolały. A teraz totalnie nic. No, czasem przy karmieniu są jakby bardziej wrażliwe ale to nie jest ból![]()
Ja bym miala termin na polowe wrzesniaAnik mi termin wychodzi na koniec sierpnia
A Twoją kreskę widać! Ja robiłam test w 32 dniu cyklu i to była czułość 10 i była nawet jaśniejsza od tej Twojejwięc spokojnie-wystarczy że owulacja była późniejsza to i w takim późnym dniu cyklu kreseczka będzie bledziutka
Mnie w tej ciąży też nie bolą piersi a w poprzedniej nie mogłam ich dotknąć tak bolały. A teraz totalnie nic. No, czasem przy karmieniu są jakby bardziej wrażliwe ale to nie jest ból![]()
Gratuluję [emoji4][emoji11] widać kreseczkeZobacz załącznik 790406nie umiem inaczej wstawic:/ nie wiem czy widac ale ja golym okiem widzemam nadzieję ze za pare dni bedzie ciemniejsza.. Test o czulosci 25.
Dobra wiadomoscMnie też piersi nic a nic nie bolą i brzuch tez przestał wiec zobaczymy co z tego będzie ☺
Ja też nie dziękuję, okaże się w praniu [emoji12]Hihi jeszcze nie dziękuję: p trzymam kciuki za Ciebie![]()
Na co sie bierze clexane?
To są zastrzyki przeciwzakrzepoweNa co sie bierze clexane?
Mam córcię 17miesięcyA masz male dzieciatko?ile ma?
Nieduża różnicaJa bym miala termin na polowe wrzesnia![]()
W niezagrożonej ciąży nie ma przeciwwskazańMam do was pytanie...
Chcialabym wiedziec jak to jest z przytulaniem sie na poczatku ciazy. Czy moze to spowodowac jakies plamieia lub poronienie? Troche sie nad tym zastanawiam i boje sie, zeby nie stalo sie nic zlego....