• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Spokojnie, na pewno się uda. I to niedługo :) trudno znaleźć w sobie cierpliwość, ale da się mimo że czasem wydaje się, że już brakuje sił :) ja o pierwszą ciążę starałam się prawie dwa lata, zakończyło się ciążą biochemiczną. W kolejnym cyklu to samo. Po 4 miesiącach zaszłam w kolejną ciążę, którą niestety też straciliśmy w 16 tc. Dopiero czwartą ciążę szczęśliwie donosiłam, mimo masy powikłań i problemów po drodze :) uwierz, że czasem miałam naprawdę dosyć i myślałam, że nie wytrzymam kolejnej @. A jednak udaje się w sobie znaleźć siłę :) trzymam kciuki żeby to już ten cykl okazał się szczęśliwy :)
Dziękuję Kochana za dobre słowo ☺no i bardzo mi przykro z powodu Twoich ciezkich przeżyć naprawdę dużo zniosłac teraz wierze ze będzie juz tylko coraz lepiej i będziesz cieszyć się swoim szczęściem trzymam kciuki ☺☺☺

reklama
Dziękuję Kochana za dobre słowo ☺no i bardzo mi przykro z powodu Twoich ciezkich przeżyć naprawdę dużo zniosłac teraz wierze ze będzie juz tylko coraz lepiej i będziesz cieszyć się swoim szczęściem trzymam kciuki ☺☺☺

Dziękuję :) mam nadzieję, że i tym razem szczęśliwie dotrwam do końca i córcia będzie miała rodzeństwo... Choć długa droga jeszcze przede mną. Ale wierzę, że limit nieszczęść już wyczerpaliśmy i może być już tylko dobrze :)
Każda z nas doczeka się swojego szczęścia, a to forum jest tego najlepszym dowodem :) jestem tu już bardzo długo i naprawdę czasem wydawało się, że sytuacja jest beznadziejna ale większość z nas doczekała się swoich Malutkich Cudów :)

Kochana test testowi nie równy... W ostatniej ciąży 3 dni przed terminem @ wyszedł pierwszy pozytywny test z bladziutką kreską (wykrywający hcg od 10mlu) a następnego dnia beta z krwi wyszła już koło 60, więc moim zdaniem najbardziej wiarygodne są wyniki z krwi bo test niby od 10 a wykrył dopiero dużo wyższe stężenie... A owulacja oczywiście że mogła się przesunąć, słyszałam o wielu przypadkach że test wyszedł pozytywny dopiero tydzień po spodziewanej @... Więc tym się nie przejmuj, ważne że się udało [emoji173]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za slowa otuchy:) mam nadzieję ze tym razem bedzie ok i niedlugo dolaczysz;)

Dziękuję :) mam nadzieję, że i tym razem szczęśliwie dotrwam do końca i córcia będzie miała rodzeństwo... Choć długa droga jeszcze przede mną. Ale wierzę, że limit nieszczęść już wyczerpaliśmy i może być już tylko dobrze :)
Każda z nas doczeka się swojego szczęścia, a to forum jest tego najlepszym dowodem :) jestem tu już bardzo długo i naprawdę czasem wydawało się, że sytuacja jest beznadziejna ale większość z nas doczekała się swoich Malutkich Cudów :)
Napewno będzie dobrze ☺ musi być wierze w to i bardzo mocno trzymam kciuki za bardzo nudna i szczęśliwa ciaze ☺☺☺❤

reklama
Witam,

Chciałam zapytać czy są tu jakieś staraczki z Trójmiasta, które mogłyby polecić naprawdę dobrego lekarza, który pokieruje na konkretne badania po stratach?

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry