• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewela tsh masz dosyć wysokie. Przy staraniach powinno być w okolicach 1. Szkoda, że nie robiłaś jednocześnie ft3 i ft4-wtedy bardziej można ocenić pracę tarczycy niż po samym tsh.
Progesteron ok, moj gin mówi, że po owulacji najlepiej jak jest powyżej 10 :) w którym dniu po owulacji robiłaś?

reklama
Cześć dziewczyny co tu dzisjaj taka cisza [emoji5] co tam u Was jak testy co u niektórych a u innych bety?
Ja czekam z niecierpliwością do końca @ żeby zacząć nowe staranka [emoji5][emoji5][emoji5]
Ja twardo czekam z testowaniem do soboty, a póki co doszukuję się choćby cienia we wczorajszym teście [emoji23][emoji23][emoji23] Choć brzuch napęczniały jakby zaraz miała być @ [emoji58]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja twardo czekam z testowaniem do soboty, a póki co doszukuję się choćby cienia we wczorajszym teście [emoji23][emoji23][emoji23] Choć brzuch napęczniały jakby zaraz miała być @ [emoji58]

A na kiedy termin @ masz?

Ja dzisiaj na betę nie dotarłam, bo coś się pokiełbasiło z zapisami przez internet -_-
Ale za to od rana żołądek już mi nie daje zapomnieć o tym, że jestem w ciąży :P także póki co dam sobie spokój z testami, już i tak jestem spokojniejsza.
No i głowa mi napier.... :hmm:
Chciałam, to mam :laugh2:

A na kiedy termin @ masz?

Ja dzisiaj na betę nie dotarłam, bo coś się pokiełbasiło z zapisami przez internet -_-
Ale za to od rana żołądek już mi nie daje zapomnieć o tym, że jestem w ciąży [emoji14] także póki co dam sobie spokój z testami, już i tak jestem spokojniejsza.
No i głowa mi napier.... :hmm:
Chciałam, to mam :laugh2:
Na poniedziałek 16, więc myślę że w sobotę wynik będzie raczej miarodajny [emoji12]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry