Marta1985@
Fanka BB :)
Trzymam za Was wszystkieOby Twoje słowa były prorocze [emoji7] Jak dobrze pójdzie to i Ewelina będzie miała ten sam termin [emoji178][emoji110]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
kciuki☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam za Was wszystkieOby Twoje słowa były prorocze [emoji7] Jak dobrze pójdzie to i Ewelina będzie miała ten sam termin [emoji178][emoji110]
Kazda ciaza jest inna. Ja w pierwszej na poczatku nawet nie wiedzialam, ze udalo sie zajsc. A w tej juz czulam kilka dni przed @. Tobie tez sie uda[emoji4]Oby tak było [emoji178] Pierwszej ciąży nie pamiętam już bo to było 8 lat temu, a ta stracona była zupełnie inna więc jestem trochę zdezorientowana... [emoji12]
A ja za Twoje staranka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji178]Trzymam za Was wszystkie
kciuki[emoji5][emoji110]
To teraz kiedy testujesz w sobotę ? Ten tescik z wczoraj mógł też nic nie pokazać bo jest jeszcze za wcześnie , oby tak było ☺☺☺Oby tak było [emoji178] Pierwszej ciąży nie pamiętam już bo to było 8 lat temu, a ta stracona była zupełnie inna więc jestem trochę zdezorientowana... [emoji12]
Też tak myślę, grunt to dobre nastawienie [emoji178]Kazda ciaza jest inna. Ja w pierwszej na poczatku nawet nie wiedzialam, ze udalo sie zajsc. A w tej juz czulam kilka dni przed @. Tobie tez sie uda[emoji4]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję ☺A ja za Twoje staranka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji178]
No taką mam cichą nadzieję [emoji6]To teraz kiedy testujesz w sobotę ? Ten tescik z wczoraj mógł też nic nie pokazać bo jest jeszcze za wcześnie , oby tak było [emoji5][emoji5][emoji5]
Też tak myślę że ten rok będzie dla nas szczęśliwy [emoji178]Kochane ja wiem jedno napewno [emoji5] wszystkie będziemy szczęśliwymi mamusia mi w tym roku[emoji5]napewno [emoji5]