To super. Ktory u ciebie tydzien ciazy?Anik super [emoji6]
Ja robilam we wtorek i mialam 1650. I dzis ale wynik jutro [emoji27][emoji27]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To super. Ktory u ciebie tydzien ciazy?Anik super [emoji6]
Super wynik ☺bardzo się ciesze ☺Dziewczyny beta z dzisiaj 1014nie liczylam ze bedzie ponad tysiac;p wzrosla po 72h o prawie 200%
ciesze sie i mam nadzieje ze bedzie ok
wizyta za tydzien 19.01 o 17. Jeszcze tydzien do pracy...
Od soboty zaczynaja mi sie egzaminy a mi ciagle chce sie spac i glowy do nauki nie mam:/ juz chce zeby bylo po..
Będzie dobrze napewno będziesz miała też super wynik ☺Anik super [emoji6]
Od jakiej bety widac juz serduszko?Dziewczyny beta z dzisiaj 1014nie liczylam ze bedzie ponad tysiac;p wzrosla po 72h o prawie 200%
Od soboty zaczynaja mi sie egzaminy a mi ciagle chce sie spac i glowy do nauki nie mam:/ juz chce zeby bylo po..
Nie wiem wlasnie.. Mi kiedys powiedzieli ze od tysiaca, ale tu na forum jedna z dziewczyn mi powiedziala ze od tysiaca to widac zarodek wiec nie wiem.. Pozostaje czekac
No czekanie jest wlasnie najgorsze. Juz by sie chcialo widziec to serduszko....Nie wiem wlasnie.. Mi kiedys powiedzieli ze od tysiaca, ale tu na forum jedna z dziewczyn mi powiedziala ze od tysiaca to widac zarodek wiec nie wiem.. Pozostaje czekac![]()
To super. Ktory u ciebie tydzien ciazy?
Ładna betaDziewczyny beta z dzisiaj 1014nie liczylam ze bedzie ponad tysiac;p wzrosla po 72h o prawie 200%
Trzymam bardzo mocno ☺Dziewczynki dzis jade na usg... Trzymajcie kciuki....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom