Aaa rozumiemTak tak wiem tylko chodzilo mi o to czy skonczony 37 tyg bo moj chrzesniak jest urodzony 36t6d i jeden dzien mu braknal i jest uznany jako wczesniak. A urodzil sie 4200g hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaa rozumiemTak tak wiem tylko chodzilo mi o to czy skonczony 37 tyg bo moj chrzesniak jest urodzony 36t6d i jeden dzien mu braknal i jest uznany jako wczesniak. A urodzil sie 4200g hehe
Ja tak jak przed poronieniem po 27 dniach ☺Marta:*
Kasia powiedziala ze 1 okres normalny i mozna sie starac.Po ilu tygodniach mialyscie swoj 1 okres?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja liczyłam cykl od dnia zabiegu, pierwsza @ przyszła z tygodniowym opóźnieniem... Zabieg 10 listopada, @ 15 grudnia, gdzie cykle miałam zawsze koło 30dni...Marta:*
Kasia powiedziala ze 1 okres normalny i mozna sie starac.Po ilu tygodniach mialyscie swoj 1 okres?
Ja mialam cykle przed poronienie 26 dniowe, a pi poronieniu okres dostalam po 31 dniachMarta:*
Kochana nie mysl teraz o spaniy, tylko o dzialaniu z mezem[emoji6]Dziewczyny ja dzisjaj mam pod opieką dwie dziewczyny swoją 6 łatkę i bratanice męża 8 lat i po całym dniu z nimi i wyprawa na narty stwierdziłam ze ja nie wiem czy dam sobie radę z dwójką dzieci i to jeszcze jednym maleńkim jestem padnięta wiedziałam że nie będzie łatwo ale ze aż tak masakra myślę tylko o ciszy i położeniu się do łóżka spać , a tu dni plodne i staranka w trakcie [emoji5][emoji5][emoji5]
Staram się ☺☺☺Kochana nie mysl teraz o spaniy, tylko o dzialaniu z mezem[emoji6]
![]()
Trzymam kciuki[emoji4]Staram się [emoji5][emoji5][emoji5]
Ja miałam po ponad 6 tygodniach pierwszą @. Ale ja straciłam ciążę w 16tc więc hcg musiało sporo spaść.Marta:*