• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny ja mam dzisjaj 15 dzien cyklu przy cyklach 27 dniowych i dzisjaj od rana boli mnie podbrzusze i dół plecow nie wiem o co chodzi W 11 dniu cyklu tak jak wcześniej pisałam miałam USG na którym wyszło ze owulacja powinna wystąpić w piątek i właśnie ciekawe czy się nie przesunęła? Ciężko to wszystko ogarnąć , ale i tak pewnie cykl trzeba będzie zaliczyć do straconych bo mąż się rozchorowal i nie było takich staranek jak były zaplanowane ☺ a może jeszcze powinnam działać☺ juz sama nie wiem

Dziewczyny ja mam dzisjaj 15 dzien cyklu przy cyklach 27 dniowych i dzisjaj od rana boli mnie podbrzusze i dół plecow nie wiem o co chodzi W 11 dniu cyklu tak jak wcześniej pisałam miałam USG na którym wyszło ze owulacja powinna wystąpić w piątek i właśnie ciekawe czy się nie przesunęła? Ciężko to wszystko ogarnąć , ale i tak pewnie cykl trzeba będzie zaliczyć do straconych bo mąż się rozchorowal i nie było takich staranek jak były zaplanowane [emoji5] a może jeszcze powinnam działać[emoji5] juz sama nie wiem
Działaj Kochana, napewno tym nie zaszkodzisz [emoji12]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja mam dzisjaj 15 dzien cyklu przy cyklach 27 dniowych i dzisjaj od rana boli mnie podbrzusze i dół plecow nie wiem o co chodzi W 11 dniu cyklu tak jak wcześniej pisałam miałam USG na którym wyszło ze owulacja powinna wystąpić w piątek i właśnie ciekawe czy się nie przesunęła? Ciężko to wszystko ogarnąć , ale i tak pewnie cykl trzeba będzie zaliczyć do straconych bo mąż się rozchorowal i nie było takich staranek jak były zaplanowane [emoji5] a może jeszcze powinnam działać[emoji5] juz sama nie wiem
Działaj Kochana [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry