mfifi04
Moderatorka
Krwawienia już nie ma ból już nie dolega.Dobrzekrwawienie mniejsze niż @ ale dopiero to 3 dni po zabiegu...a Ty jak tam?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Krwawienia już nie ma ból już nie dolega.Dobrzekrwawienie mniejsze niż @ ale dopiero to 3 dni po zabiegu...a Ty jak tam?
Rety ciekawe co Ci powie i jakie będą dalsze działania..Krwawienia już nie ma ból już nie dolega.w poniedziałek mam wizytę u gin
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To strasznie boli [emoji45]Kochana,wiem co czujesz [emoji17] początkiem mają moje dziecko kończyło by roczek... Moje koleżanki (które zarzekały się że już nigdy żadnych dzieci) spacerują z wózkami...
To nie fair [emoji17]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie beta wyhamowała w 9-10 tygodniu... Niestety skończyło się jak skończyło [emoji17] Ale wierzę że Tobie się uda [emoji178]
![]()
Byłam już wcześniej umówiona. Więc nie zmarnuj wizytyRety ciekawe co Ci powie i jakie będą dalsze działania..
Jestem ciekawa jak ma się Twoje endometrium![]()
Miałam ponad 29000 pozniej po 2 dniach ok 33000, a po tygodniu spadła na 900 [emoji17] To było wszystko w okolicach 9-10 tygodnia...Kasia a pamiętasz jaką wartość największą osiągnęła beta w straconej ciąży?
A kiedy macie mieć wyniki? Pewnie ok. 2 tyg? A wybieracie się do poradni genetycznej na konsultację? Dobrze kojarzę, że pisałaś że to Twoja druga strata tylko poprzednio obyło się bez zabiegu? Po dwóch poronieniach poradnia i badania kariotypów przysługują w ramach NFZ.Ja szukam jakiegoś dobrego lekarza który poprowadzi mnie za rękę jak dziecko we mgle...póki co cierpliwie czekam na wyniki dna...
Tak dokładnie...potrzebne jest skierowanie? Od kogo? Określenie płci od 3-5 dni a dna do 10 dni ....oczywiście skoro się przysługuje to pójdziemyA kiedy macie mieć wyniki? Pewnie ok. 2 tyg? A wybieracie się do poradni genetycznej na konsultację? Dobrze kojarzę, że pisałaś że to Twoja druga strata tylko poprzednio obyło się bez zabiegu? Po dwóch poronieniach poradnia i badania kariotypów przysługują w ramach NFZ.
Tak, potrzebne jest skierowanie. Może być od ginekologa, a może być nawet od lekarza rodzinnego. Ważne żebyście mieli osobne skierowanie dla Ciebie i dla męża. My oba skierowania braliśmy od lekarza rodzinnego. W poradni gen po wizycie od razu w ten sam dzień pobrali nam krew na badania kariotypów.Tak dokładnie...potrzebne jest skierowanie? Od kogo? Określenie płci od 3-5 dni a dna do 10 dni ....oczywiście skoro się przysługuje to pójdziemy