Beattris
Zaangażowana w BB
Natka, wiem że nie miałaś nic złego na myśli. Ja też nie. Bardzo Przepraszam jeżeli tak to zabrzmiało. [emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oczywiście,że zaraz Wam napiszę...Ja nie myślę,że coś jest nie tak tylko to był zwykły pech i zły podział komórek na samym początku...myślę optymistycznieA wiecie dziewczyny ze niezupelnie tak jest... Spotkalam sie ostatnio ze znajoma, ktora opowiadala mi o swojej znajomej. Dziewczyna ma jedno dziecko, poronila ciaze blizniacza, poplakala dzien czy dwa i koniec, przeszlo... Ja nie wiem czy my tu jestesmy takie slabe ze caly czas to wszystko to rozpamietujemy...? Niektore kobiety lzej to wszystko przechodza. I zapewne predzej dzieki temu znow sa w ciazy... moze to my przesadzamy z tym rozpamietywaniem? Najblizsi mi mowia ze przesadzam. Moj maz mnie wspiera, stara sie ale widze ze czasem ma juz dosc. Rozumiem go. Ale ja bardzo sie staram. Czasem mam super dni ze zajme sie i nie mam czasu myslec. Ale czasem jest bardzo zle. Szczegolnie jak widze sie z ciezarnymi kolezankami. Nie zazdroszcze im ale jest mi przykro ze nie jestem w tym miejscu co one.
Moze to glupie ale przykleilam sobie na laptopa karteczke "cierpliwosci". Jak zaczynam rozpamietywac zerkam na karteczke. Malymi kroczkami.
A jutro Wizyta u mojego doktorka. Musismy opracowac nowy plan dzialania. Ten miesiac bedzie nasz.
Dorcia jak bedziesz miec wyniki podziel sie z nami. Oby to byl przypadek a nie cos powaznego, zeby nigdy Cie nie spotkalo wiecej to samo![]()
Będę [emoji110] [emoji110] trzymać kciuki za wyniki ;*Oczywiście,że zaraz Wam napiszę...Ja nie myślę,że coś jest nie tak tylko to był zwykły pech i zły podział komórek na samym początku...myślę optymistycznie![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, nie przepraszajNatka, wiem że nie miałaś nic złego na myśli. Ja też nie. Bardzo Przepraszam jeżeli tak to zabrzmiało. [emoji4]
Ja już się już staram rok i dwa miesiące... Ale cały czas mam nadzieję [emoji4]Czy któraś z was zaczęła już się starać? Czy jesteście na etapie czekania?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj właśnie zauważyłam śluz taki jak na owulacji. Aż się zdziwiłam. Myślę że to możliweNo to dziewczyny pytaniedziś mija tydzień od zabiegu...plamienie tylko bardzo delikatne koloru latte
ale ja chyba czuję owulacje...jajnik napierdziela tak jak zawsze...poza tym plamieniem wydaje mi się,że jest sporo śluzu...czy to możliwe? Zawsze miałam szybko owulke...hmm
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie możemy?Wczoraj właśnie zauważyłam śluz taki jak na owulacji. Aż się zdziwiłam. Myślę że to możliweszkoda ze nie możemy tego wykorzystać
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom