• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Trzymam kciuki za cb kochana musi być wszystko dobrze.
U mnie niestety lipa
Zrobiłam test i niestety jedna kreska
Już mnie to wykańcza
Ale trudno trzeba żyć dalej
Pozdrawiam:*:*
Kochana dziękuję Ci bardzo mam nadzieje ze wszystko będzie ok jestem dobrej myśli ☺
Kurcze szkoda ze jedna kreska ale ja caly czas trzymam kciuki dokąd nie ma @ to jest cały czas nadzieja ☺ trzymaj się Kochana ☺

reklama
Wiem co czujesz, też na okrągło latałam do łazienki czy chociaż @ nie przyszła... U mnie na szczęście objawy odpuściły, jedynie zgaga się nasiliła i siusiania ciąg dalszy... Dziś zaczęlam 7 tydzień, na USG idę dopiero jutro bo dziś nie ma mego lekarza, liczę że zobaczę już serduszko [emoji173]
Trzymam kciuki za Twoją wizytę, napewno wszystko jest w porządku [emoji110][emoji110][emoji110] Daj koniecznie znać [emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png
Kochana dziękuję i ja też bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki ☺ ✊ jestem pewna że zobaczysz pięknie bijące serduszko twojego maluszka ☺
Dam znać i Ty też się koniecznie odezwij ☺

Dziewczyny jestem w szpitalu, ciąża obumarła...i nie wiem co dalej robić...jutro będzie decyzja czy zabieg czy tabletki...to jest już drugie stracone dziecko więc powinnismy zrobić badania genetyczne...a z drugiej strony po tabletkach szybciej można się starać...jak to u was było? Teraz mi jeszcze położna powiedziała że po tabletkach mogę też pobrać materiał...
Mi lekarz kazał po tabletce czekać i tak min. 3 miesiące,bo niby większą szansą na powtórkę, ale osobiście uważam, że będzie co ma być czy za czekam czy nie i tak nie mam żadnej gwarancji do końca ciąży.Ważne żeby w środku wszystko się oczyscilo dobrze.Bardzo mi przykro z powodu twojej straty.Teraz musisz być dobrej myśli i dalej dążyć do swojego celu i się nie załamywać.pozdrawiam
Katarzyna bardzo mi przykro :( zrobcie badania, lepiej poznac przyczyne niepowodzen....

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana dziękuję i ja też bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji5] [emoji110] jestem pewna że zobaczysz pięknie bijące serduszko twojego maluszka [emoji5]
Dam znać i Ty też się koniecznie odezwij [emoji5]
Martusia teraz już przed nami same szczęśliwe dni, nie widzę innej opcji [emoji7][emoji173] I tego życzę wszystkim staraczkom [emoji110][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Dżoł dziekuje za info:)pocieszylas mnie :**to czekam:)

Lenka nie załamuj sie! Ta przyszla ale kolejna nie musi.Daj sobie jeszcze szanse:**Ja zaciskam mocne kciuki za Ciebie:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Przyszła
Trudno się mówi
Może nie jest mi już pisane :-(
Jest Ci pisane jest nie pozwalam Ci myśleć innaczej będziesz juz niedługo cudowna mama ☺ja w to wierzę z całego serca i Ty też musisz ☺ następny miesiąc należy do Ciebie i ja nie widzę innej opcji ☺ Wszystkie doczekamy się naszych upragnionych bobaskow jeszcze w tym roku jestem tego pewna ☺ Trzymaj się cieplutko i pamiętaj ze nie jesteś sama ☺

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry