• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
8 marca minie rok jak moj aniolek poszedl do nieba

Witaj Andzelika.Ciesze sie ze ktos nawiazuje ze mna kontakt.Jestem po utracie malenstwa.Od sierpnia zaczelismy sie starac z mezem jest styczen i dalej nic...

Kochana wiem jak to boli, jak co miesiąc przychodzi kolejna @. Ja też się staram o dziecko i mam już dwie nieudane próby. Ale musimy wierzyć, że w końcu nam się uda.

staramy sie od sierpnia zaczynam sie martwic moja historia jest dosyc dluga i zawiklana do momentu zabiegu i po zabiegu

opowiedz jak to bylo u Ciebie?

Podobno wiara czyni cuda:tak:

My staramy się o córeczkę. Wiem kiedy mam dni płodne więc przytulamy się do owulki, od miesiąca biorę wiesiołek - poprawia jakość śluzu. Ale na razie się nie udało. Zamówiłam na allegro testy owulacyjne aby dokładnie badać kiedy mam owulkę, właśnie przed chwilą listonosz mi je dostarczył, i mam nadzieję, że tym razem mi się uda.

reklama
podobno wiara czyni cuda

Ile masz lat jak dlugo sie staracie?

Co porabiasz na co dzien?

My z mezem staramy sie w owulke ale jakos nie wychodzi a miesiace mijaja.Gdy zbliza mi sie termin @ to dostaje szalu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry