××Ewela××
Fanka BB :)
A na kiedy masz termin ? Pewnie już pytalam ale nie pamiętam niestety.. eh może nie przyjdzie mam taka nadziejęJa też czuję że dostane @.. Niestety ten miesiąc nieudany....
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A na kiedy masz termin ? Pewnie już pytalam ale nie pamiętam niestety.. eh może nie przyjdzie mam taka nadziejęJa też czuję że dostane @.. Niestety ten miesiąc nieudany....
Nie jesteś sama kochanaNie dam rady dluzej jednak, poddaje sie. Dzisiaj dowiedzialam sie ze kolejna osoba z mojego otoczenia w ciąży. Mam dosc. Dlaczego innym sie udaje a mnie nie. Nikt z mojego najblizszego otoczenia nie porania. Jestem jedyna czarna owca. Mam dosc. Nie życzę komus zle ale niech los będzie sprawiedliwy. Cale zycie mi wszystko odbiera. Cale zycie musze o wszystko walczyc i wydzierac pazurami. Dlaczego nie moge dostac czegos dobrego od losu choć raz. To nie fair.![]()
![]()
Termin mam na 15 ale czuję w dole brzucha że będzie @. Ostatnio mam czarne myśli że może nic nie będzie z tych starań...A na kiedy masz termin ? Pewnie już pytalam ale nie pamiętam niestety.. eh może nie przyjdzie mam taka nadzieję
Lenka mnie też to dobija. Tak długo staralismy się o drugie dziecko. A jak się udało i myslalam ze juz bedzie dobrze-poronilam. To życie jest strasznie niesprawiedliweNi
Nie jesteś sama kochana
Mam to samo wszyscy dookoła rodzą dzieci ,zachodzą w ciążę a mi się nie udaje zajść
Już nie mam siły
Ja na 17 i też brzuch boli daje znaki że przyjdzie.. Masz już dziecko czy starajcie się o pierwsze ?Termin mam na 15 ale czuję w dole brzucha że będzie @. Ostatnio mam czarne myśli że może nic nie będzie z tych starań...
Mam synka 6 letniego. Gdyby nie on nie pozbierałabym się po poronieniu. Ale tak długo staralismy się o drugie dziecko ze teraz po stracie po prostu mam dość. A ty masz już dzieci czy starasz się o pierwsze??Ja na 17 i też brzuch boli daje znaki że przyjdzie.. Masz już dziecko czy starajcie się o pierwsze ?
Staramy się o pierwsze.. Po poronieniu nie moglam się pozbierać teraz też nachodzi mnie zły humor bo w marcu bym rodziła..Mam synka 6 letniego. Gdyby nie on nie pozbierałabym się po poronieniu. Ale tak długo staralismy się o drugie dziecko ze teraz po stracie po prostu mam dość. A ty masz już dzieci czy starasz się o pierwsze??
Rozumiem cię. My kobiety po takiej stracie nigdy się z tym nie pogodzimy. Po prostu nauczymy się z tym bólem żyć. To bardzo trudne żyć dalej wiedząc że mialabys maleństwo ze sobą. Pomysl ze ono do ciebie przyjdzie tylko trochę później.Staramy się o pierwsze.. Po poronieniu nie moglam się pozbierać teraz też nachodzi mnie zły humor bo w marcu bym rodziła..
Szybko minie i kochana do dzieła@ daje mi w kośćdziś bardzo mocno się leje więc bez sił jestem
ale pocieszam się tym że zaraz minie i będę się mogła starać
ostatni cykl żeby urodzić w tym roku
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom