• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny mają rację co do badań :) chociaż ja byłam sceptycznie do nich nastawiona :) mi po badaniach dna płodu nic nie wyszło...Nie było wady więc Jaś był zdrowy :( bardzo mnie to dobilo- myśl,że serduszko przestało bić mimo tego że nie było żadnej wady...teraz staram się znowu z Dongiem...zobaczymy czy coś z tego będzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oleczka ide jutro na bete i w srode a do gina najwczesniej 10 kwietnia.Wczesniej sie boje.. bo ja mialam pozno owulacje to o ciaza mlodsza niz obliczenia beda.

Castagnus pomaga zajsc w ciaze bo obniza prolaktyne a podnosi progesteron

Xsenia ile sie juz staracie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Poronilam w listopadzie, zaczelismy sie starac w styczniu... Byly wielkie obietnice ze sie uda bo leki, bo suplementy, bo piekne owulacje... A tu nic :(

Pobieglam po tego castangus i od razu wzięłam.. Bedzie co będzie tonący brzytwy sie chwyta. Ale nadal nie rozumiem dlaczego bladzioch sie pojawil wczoraj :( zalamka...

Millo trzymam kciuki...☺
Xsenia witaj w klubie też muszę kupić te tabletki i to jutro, myślałam że test będzie nabieral pigmentu a nie tracił, no cóż probujemy dalej ☺

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry