reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Martusia wszystko będzie dobrze, masz silną Fasolkę, uwierz że wszystko jest ok-Twój spokój jest bezcenny dla Maluszka [emoji173][emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Dziękuję Kochana [emoji11] mam taką nadzieję cały czas staram się myśleć pozytywnie [emoji5]
Trzymaj Kasienka za mnie mocno kciuki to wtedy napewno będzie dobrze [emoji5] a jak Ty się czujesz ?

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Dziewczyny jak czytam to wszystko co piszecie to az serce się raduje [emoji7]po stracie juz musi byc tylko dobrze i wszystkie starajace się i zafasolkowane głowa do góry ja dzisiaj dostalam takiego powera ze chce mi sie żyć i starać sie od nowa [emoji7]kurcze dziewczyny moze mój organizm zwariował mam 4 z przodu w dowodzie i dzisiaj zostałam babcią a mój organizm domaga się macierzyństwa [emoji7]jestem cholerna wariatką [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Kochana [emoji11] mam taką nadzieję cały czas staram się myśleć pozytywnie [emoji5]
Trzymaj Kasienka za mnie mocno kciuki to wtedy napewno będzie dobrze [emoji5] a jak Ty się czujesz ?

xnw4s65gte9hv7ri.png
Trzymam cały czas [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]
A ja dzięki Bogu czuję się coraz lepiej, Teraz czekam do przyszłego tygodnia na usg prenatalne , Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć mojego Robaka [emoji7] A od paru dni czuję bardzo delikatne ruchy, nie wierzyłam że można poczuć tak wcześnie, przecież to dopiero 12 tydzień,Ale jednak [emoji16] Obawy miałam dokładnie do 10t1d (kiedy to miałam robiony zabieg) i rozumiem Twoje obawy, ale po tej magicznej dacie wszystkie niepotrzebne negatywne emocje na szczęście odpuściły [emoji4] Po usg będziesz już spokojniejsza, jak tylko zobaczysz że z Maluszkiem wszystko ok i że się prawidłowo rozwija [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dziewczyny jak czytam to wszystko co piszecie to az serce się raduje [emoji7]po stracie juz musi byc tylko dobrze i wszystkie starajace się i zafasolkowane głowa do góry ja dzisiaj dostalam takiego powera ze chce mi sie żyć i starać sie od nowa [emoji7]kurcze dziewczyny moze mój organizm zwariował mam 4 z przodu w dowodzie i dzisiaj zostałam babcią a mój organizm domaga się macierzyństwa [emoji7]jestem cholerna wariatką [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję [emoji173] Wnusio czy wnusia? [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Mialam odczekac 2 miesiaczki ale nie wytrzymalam i po 1 zaczelismy.
Ja w tamtej ciazy nie mialam zadnych boli brzucha czy plamien niby wszystko idealnie a przeszlam pieklo z diagnozami ( od pozamacicznej przez blixniacza strata jednego dzieciatka bicie serca drugiego i do straty drugiego)
Miffi ja czuje sie fizycznie ok psychicznie kuleje czasem. Nadal jestem na l4 do 24 jak narazie.
Teraz wiosna to i duzo na dzialce dzialam mam nadzieje ze to nie zaszkodzi bo i zdarza sie ciezsze rzeczy robic.

Zafasolkowane moje kochane trzymam kciuki za Was. Uszy do gory . Kochane jak nie my to kto.

reklama
Mialam odczekac 2 miesiaczki ale nie wytrzymalam i po 1 zaczelismy.
Ja w tamtej ciazy nie mialam zadnych boli brzucha czy plamien niby wszystko idealnie a przeszlam pieklo z diagnozami ( od pozamacicznej przez blixniacza strata jednego dzieciatka bicie serca drugiego i do straty drugiego)
Miffi ja czuje sie fizycznie ok psychicznie kuleje czasem. Nadal jestem na l4 do 24 jak narazie.
Teraz wiosna to i duzo na dzialce dzialam mam nadzieje ze to nie zaszkodzi bo i zdarza sie ciezsze rzeczy robic.

Zafasolkowane moje kochane trzymam kciuki za Was. Uszy do gory . Kochane jak nie my to kto.
Który masz dc? Wiesz kiedy owu była?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry