DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
No i zaoszczędzone nerwy ...Dobra info że była owulacja. A torbiel może się wchłonac.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i zaoszczędzone nerwy ...Dobra info że była owulacja. A torbiel może się wchłonac.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dupek chyba moze pomoc na wchloniecie torbieli tez :-)Już po monitoringuendo 13,5 mm owu była wczoraj,Max przed wczoraj bo jest widoczny płyn więc była
sexy mają jeszcze być za dwa dni mam brać dupka przez 10 dni
niestety jest też torbiel 4 cm ....
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie to samo mi powiedziałaDorcia a jednak owulacja poczekała trochę i udało się jeszcze płyn zobaczyćsuper, że potwierdzona
co do torbieli to być może to po poprzednim cyklu skoro był taki krótki? Stawiałabym na to, że mógł być bezowulacyjny i pęcherzyk nie pękł a przerósł i z niego ta torbiel. Sama tak miałam kilkukrotnie bo u mnie generalnie problem z pękaniem pęcherzyków (mam PCOs). Ale nie ma co martwić się na zapas tą torbielą, na pewno się wchłonie
moja największa miała ponad 6 cm i w ciągu 2@ samoistnie się wchłonęła
trzymam kciuki za dwie kreseczki za niecałe 2 tyg
fajnie, że lekarz dupka dał bo to może tylko pomóc
Millo kciuki zaciskam za jutro i czekam na wieści! O której masz wizytę?
Może dla pewności jeszcze dziś dam czadu co?Dorcia ale meczenie meza juz nic nie dajuz po owulce przeca
wiec jedynie owulacja plus 12h po niej jeszcze idzie zajsc
Trzymam juz zacisniete kciuki i kibicuje:*Niech sie tam dzieje u Ciebie
Natka 16:20 Kochana:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom