Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jesteśmy w podobnej sytuacji :-( musisz być silna. Ja zajęłam głowę praca. Udało mi się przez to wszystko przejść. Masz wsparcie w swoim partnerze?? To mi dużo dałoDziewczyny ja mam cholernego doła [emoji20]staram się myśleć pozytywnie ale to jest silniejsze te myśli dwie straty w ciagu trzech miesięcy ....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jedyne co mogę doradzić w tej sytuacji to szukać dobrego lekarza .... Porobić badania które teraz zrefunduje Ci NFZDziewczyny ja mam cholernego doła [emoji20]staram się myśleć pozytywnie ale to jest silniejsze te myśli dwie straty w ciagu trzech miesięcy ....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ide do lekarza za tydzień zeby sprawdzic czy wszystko okInezkaTule Cię mocno!!!a co na to lekarz?Masz jakies badania porobic juz?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mam wspaniałego męża i od czerwca wracam do pracy może bedzie łatwiej mniej czasu na myślenie. ...Jesteśmy w podobnej sytuacji :-( musisz być silna. Ja zajęłam głowę praca. Udało mi się przez to wszystko przejść. Masz wsparcie w swoim partnerze?? To mi dużo dało
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom