Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz to pewnie zależy też od jakości nasienia. Ale może to komuś pomóc. Nam właśnie dopiero się udało jak zaczęliśmy częściej współżyć. Ja sądzę też, że w tych czasach ma duży wpływ też styl życia. Jesteśmy w ciągłym tempie, zamartwiamy się o przyszłość i ganiamy za pieniędzmi. I sądzę właśnie, że to się bardzo przyczynia do naszej płodności.Ja w okresie owulacyjnym wspolzyje codziennie, a w cyklu w którym się udało 3 razy [emoji58].Średnio w to wierzę dla tego [emoji1]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze przyjdzie na to ochota. Teraz najwidoczniej musisz odczekać Swoje, płacz pomaga i nie tłum Go w sobie. Ja tak robiłam i miałam tylko codzienne bóle głowy. A teraz będę ryczeć jak tylko najdzie Mnie na to ochota i złapie doła. Ta bliskość z ukochanym powinna nas cieszyć, więc może poczekaj trochę i chęci znowu powrócąNo to ja szalalam calutki kwiecień a wręcz codziennie ....mialam taka ochotę na seks ...a teraz nawet nie mysle o tym
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Na moje oko napewno maly chlopczyk lub dziewczynka :] gratulacje i 3 mam kciukiHej dziewczyny ☺ tak wiem że nie miałam robić testów przed@ ale samochód sam mnie pokierowal pod aptekę no i się stało jestem 10dpo jak myślicie czy to znowu torbiel?
Mi się udało bo po sexie zawsze zasypiam. Kładę się tak żeby nic nie wyleciałoJeszcze jedną rzecz napisze wam dziewczyny. Mój lekarz powiedział Mi, że jedną z największych popełnianych błędów ludzi starających się o dzidzie jest zbyt rzadkie współżycie. Ponieważ po około 4 dniach plemniki które przebywają w dalszym ciągu w mosznie zaczynają się starzeć i osłabiać. Najlepiej jest współżyć co dwa maksymalnie co trzy dni. A w okresie okołoowulacyjnym nawet i codziennie. I do tego po współżyciu powinnyśmy leżeć nawet do 40min ponieważ tyle potrzebują plemniki zanim przedostaną się do środka i pozostaną w odpowiednim miejscu czekając na jajeczko. Jest to wszystko potwierdzone badaniami. Jak znajdę ten artykuł to wstawię linka żebyście mogły sobie o tym poczytać.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A u Mnie po sexie to Mój M jeździ mi paluszkami po brzuszku a Ja za to jemu po główce [emoji12][emoji14][emoji12][emoji14][emoji12][emoji14] i oglądamy zaległe seriale "Na Wspólnej" "Pierwszą Miłość" " M jak Miłość" [emoji1][emoji1][emoji1] wiem wiem dziwni jesteśmy [emoji38][emoji38][emoji38]Mi się udało bo po sexie zawsze zasypiam. Kładę się tak żeby nic nie wyleciało
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Musiałam sprawdzić żeby nic nie pokręcićO widzę też mierzysz tempkę. A jak u Ciebie wyglądał cykl po poronieniu?? Bo u Mnie to masakara po prostu. Wszystko na opak. Muszę się na nowo uczyć Mojego cyklu. Mam tak niskie temperatury jak nigdy
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom