Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A Ja za Ciebie oczywiście[emoji6][emoji1][emoji6][emoji1]Dokładnie każdy inaczej. W sumie to widzę sens w tym co Ci powiedział, więc trzymam kciuki.
A widzisz, ja chyba nawwt ulotki nie czytałam albo tak dawno że nie pamiętam żeby tam była wzmianka o tym 3 dcNie dziękuję, żeby nie zapeszyć[emoji6][emoji1][emoji6] na ulotce nawet wyczytałam, że można od 3 albo 5dc [emoji4] wiesz tylko co jest dziwne, że dostawałam Clo w polsce i nam się nie udawało a jak tutaj dostałam ten lek to za pierwszym razem
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Całkiem możliwe z tą dawką. Po tych tabletkach to tak czułam cała owulację , że aż Mi dziwnie z tym było. Bo tak to tylko śluz i potem temperatura. A po tych lekach to i czułam z którego jajnika i jakieś delikatne pobolewanie. Także kopa mają [emoji12][emoji12][emoji12]A widzisz, ja chyba nawwt ulotki nie czytałam albo tak dawno że nie pamiętam żeby tam była wzmianka o tym 3 dcale ja miałam stymulację ostatnią dawno, bo chyba hmmm w 2013 albo 2014 roku? U mnie po samej stymulacji clo też się nie udało ale za to trochę mi się dzięki clo cykle uregulowały bo pęcherzyki zaczęły same rosnąć (wcześniej w ogóle nie dojrzewały) i później miałam co cykl tylko monitoring i zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka, ale już bez clo.
Może ten niemiecki odpowiednik ma inną dawkę niż polski i dlatego jak brałaś polskie clo to się nie udało?![]()
No to faktycznie może coś w tym jestCałkiem możliwe z tą dawką. Po tych tabletkach to tak czułam cała owulację , że aż Mi dziwnie z tym było. Bo tak to tylko śluz i potem temperatura. A po tych lekach to i czułam z którego jajnika i jakieś delikatne pobolewanie. Także kopa mają [emoji12][emoji12][emoji12]
Mam momenty zwątpienia. Ale wierzę, że się w końcu uda[emoji4]MUSI[emoji6][emoji6]No to faktycznie może coś w tym jestto oby stymulacja była kluczem do sukcesu
![]()
Oj, te momenty zwątpienia to miewa albo miewała chyba każda z nas...Mam momenty zwątpienia. Ale wierzę, że się w końcu uda[emoji4]MUSI[emoji6][emoji6]