××Ewela××
Fanka BB :)
Włączymy sobie na poprawę humoruA my kabarety wciągamy i powiem Wam, że się tak uśmiałam, także kto nie śpi leci na polsat i się chilluje
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Włączymy sobie na poprawę humoruA my kabarety wciągamy i powiem Wam, że się tak uśmiałam, także kto nie śpi leci na polsat i się chilluje
Oj to jutro szukam[emoji1][emoji1]Na necie oglądałam, w kinie był czytany i M nie bardzo chciałteż uwielbiam każda część
Na zalukaj jestOj to jutro szukam[emoji1][emoji1]
Ja już uciekam spać Dziewczyny. Wyśnijcie Swoje Marzenia[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kiepski humor .. jeszcze kierowniczka zadzwoniła żebym przyszła na 16 do pracy a ja chciałam dziś mieć święty spokój aj..Hejka Dziewczyny[emoji16][emoji6]
@mfifi04 film jest przepiękny. Szkoda tylko, że to co w nim ukazane jest rzeczywistością[emoji22].Takie filmy zawsze wywołują u Mnie Łzy
@xxEwelaxx mam nadzieję, że dzisiaj humor lepszy?? A jeżeli nie to a kysz a kysz z tymi złymi myślami[emoji11][emoji11][emoji11]
@aga_agi ja uwielbiam kabaret z Ani Mru Mru "Lokomotywa" za każdym razem jak to widzę to się śmieje jak głupia[emoji1][emoji1][emoji1]
Jak lubicie się pośmiać to pooglądajcie sobie na necie "Jelenie Jaja" fajne skecze mają[emoji4][emoji4][emoji4]
@90_natka Kochana też masz fajną pasję. Ja zawsze zamawiałam takie kartki albo książeczki od jednej pani. Wolałam jej zapłacić niż w sklepie bo wiem ile trzeba w to serca włożyć. A nie myślałaś o tym żeby to po znajomych sprzedawać?? Takie na zamówienie??
[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
No właśnie też nie zbyt[emoji17] bo głupia wlazłam na fc i co i pierwszy post znajoma urodziła i wystawiła zdjęcie maluszka[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Oj kiepski humor .. jeszcze kierowniczka zadzwoniła żebym przyszła na 16 do pracy a ja chciałam dziś mieć święty spokój aj..
A u Ciebie jak nastrój?
Ja podziwiam takie kobiety jak w tym filmie. Straszne to co przeżywają:-/Hejka Dziewczyny[emoji16][emoji6]
@mfifi04 film jest przepiękny. Szkoda tylko, że to co w nim ukazane jest rzeczywistością[emoji22].Takie filmy zawsze wywołują u Mnie Łzy
@xxEwelaxx mam nadzieję, że dzisiaj humor lepszy?? A jeżeli nie to a kysz a kysz z tymi złymi myślami[emoji11][emoji11][emoji11]
@aga_agi ja uwielbiam kabaret z Ani Mru Mru "Lokomotywa" za każdym razem jak to widzę to się śmieje jak głupia[emoji1][emoji1][emoji1]
Jak lubicie się pośmiać to pooglądajcie sobie na necie "Jelenie Jaja" fajne skecze mają[emoji4][emoji4][emoji4]
@90_natka Kochana też masz fajną pasję. Ja zawsze zamawiałam takie kartki albo książeczki od jednej pani. Wolałam jej zapłacić niż w sklepie bo wiem ile trzeba w to serca włożyć. A nie myślałaś o tym żeby to po znajomych sprzedawać?? Takie na zamówienie??
[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
Według Mnie pełen podziw dla Niej, że po takiej traumie wstała na Nogi i zobacz jak daleko zaszła. Musimy brać z niej przykład. W tamtych rejonach ponoć dalej jest praktykowane to okaleczanie kobiet. I po co??? Po to żeby mężczyzna miał przyjemność. Chore to wszystko jest.Ja podziwiam takie kobiety jak w tym filmie. Straszne to co przeżywają:-/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom