Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzeba było nas od początku słuchać. Gratuluje Kochana. Teraz tylko ze wszystkim spojojnie i dbaj o siebie!!!Boże nareszcie mogę spokojnie spaćtak się cieszę
![]()
Nie [emoji4]teraz najgorsze 2 tygodnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Trzeba było nas od początku słuchać. Gratuluje Kochana. Teraz tylko ze wszystkim spojojnie i dbaj o siebie!!!
@alunia87 myślałam, że wcześniejto coś Mi się pomieszało
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji3]Jest serduszko dziewczyny jest
Mój dzidziuś ma 7,3mm
Jestem taka szczęśliwa
Miejmy nadzieję, że da bez problemu [emoji4]Ja mam jutro u gin na nfz potrzebuje skierowanie na badanie genetyczne. Zajrzy do podwozia czy wszystko tam ok:-)
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś 19 dp i cykle od 27-31 [emoji23]może razem 21 coś już może pokaże [emoji23][emoji23][emoji23]Ja jestem dopiero 5dpo także @alunia87 jeszcze nie wiem kiedy testowaćbo według lekarza miałam w piątek testować, bo kazał 14 dni po zastrzyku, ale według wykresu temp i śluzu powinnam raczej dopiero około 21 chyba [emoji12]
@Ewelyn no to na upartego możesz już jutro zatestować[emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom