• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Endi ja mysle, ze to zupelnie normalne to co sie mialo oczyscic sie oczyszcza wraz z pierwsza @ po#, wiec glowa do gory i poki nie ma boli i goraczki wszystko jest "normalne", chyba ze wydzielina jest smierdzaca wtedy biegiem do lekarza.

Ja wiem dziewczynki ze mam skarb w domu, wlasnie dowiezli reszte naszej komody, a on juz stol poskrecal :-) zjadl i dalej do pracy :-)

reklama
Myszka takiego chłopa to tylko pozazdrościć. Chociaż mój w trakcie remontu też się sprawował nienagannie. Tylko teraz złapał go leń i mam kilka niedokończonych rzeczy do których go nie mogę zagonić. Do remontu pokoju dziecięcego się nie wyrobi z tym :)

:-) dzień dobry, kłaniam się. Pogoda u mnie w kratkę raz świeci słońce,raz pada. Mała śpi ale zaraz powinna być siostra :P Plecy mi siadają :szok: mała jest ciężka i dodatkowo ja ją tacham wszędzie bo jak nie ma szwagra to nikt inny nie pozostaje a siorze wyskoczył dysk i łazi jak babcia po 90 i nie może dźwigać ... chyba też sie zapiszę do jej masażysty :P bo nie wyrabiam. dziś odebrałam wynik z grupą krwi i się okazało że po 21 latach mam inną grupę krwi niż wszędzie podaną ... toż to masakra

Motylku ja bym powtorzyla badanie grupy, bo to cholernie niebezpieczne jest gdyby podali Ci inna... a z mala czemu ona sama nie chodzi? noszenie na rekach wcale dobre nie jest, dziecko sie leniwe robi i tylko potem problemy sa, poza tym nigdzie sie nie ruszy czlowiek, bo uwiazany
mnie badali dwa razy.

Gatto ja wiem, ze to mroweczka taka kochana :-)
Marta i do tego z odzysku ;-)

Motylku koniecznie powtórz badanie. Laboratoria się mylą a taki błąd można przepłacić zdrowiem albo życiem.

Myszko, tym bardziej gratuluję że udało się taki skarb znaleźć :)

U nas też dzisiaj dziwna pogoda- to słońce, to deszcz. Moje kochanie wróciło z pracy, najadło się i poszło w kimkę więc znowu sama jestem. Jutro miał mieć wolne i mieliśmy w planach zakupy a tu okazało się, że musi iść do pracy bo sam pomylił się w robieniu grafiku. Jak wstanie to muszę zagonić go żeby mi koszule przymierzył bo w sumie od ślubu nie zakładał żadnej poza białą i nie wiem czy jeszcze się mieści. W razie czego zdążę jeszcze jutro coś kupić :)

Hejka
Ja już po pracy odpoczywam sobie.

Motylku ja tak jak dziewczynki mówią powtórzyłabym badanie, bardzo dziwna sprawa:szok: ale słyszalam juz o takim przypadku ztn mam go w rodzinie, to mój szwagier całe zycie myślał że ma 0rh+ a ma A rh+.......

A co do pierwszej @po zabiegu to była ksiazkowa tzn po 28 dniach ale obfita bardziej niż zawsze.

Myszko ale masz pracusie w domku:-)

Butterfly to niech sie turla hihihi:-)no dobra okrutna jestem,ale ogolnie mnie rozsmieszylas:zawstydzona/y: i powtorz badanie!

Myszko ile wy jestescie razem, bo to mile jest widziec, ze dwie osoby sa tak za soba:happy:

Dziewczyny przespalam 3 godziny i obudzilam sie glodna:-(jak tak dalej pojdzie, to zamienie sie wieloryba, a wtedy moj maz mnie zastrzeli, bo osobiscie go o to poprosilam:baffled:

aaaaaa i chcialabym tu zaprosic moja wirtualna przyjaciolke Emke!!!!!!! Emka przylacz sie!!!:tak:

reklama
Gatto troszkę zazdroszczę apetytu bo ja jakoś nie mogę jeść. Zjedzenie talerzyka zupy jest dla mnie nie lada wyczynem. Jakoś na samą myśl stoi mi ,,klucha'' w gardle. Staram się małymi porcjami wciskać w siebie a to jogurt a to banana ale ciężko mi idzie. Mąż zaczyna się już złościć i sprawdza ile i czego zjadłam. W innej sytuacji nawet bym się cieszyła bo na brak ciałka nigdy nie narzekałam ale teraz nie chcę już chudnąć bo dzidzia musi się rozwijać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry