• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
@SOMEONE gratulacje!

@××Ewela×× skoro nadal jest cień to może @ wcale nie przyjdzie :) pobolewania brzucha czy piersi mogą świadczyć nie tylko o @ ale również o ciąży. a nie myślałaś żeby iść na betę dla pewności?
Myślałam ale termin okresu mam na jutro więc jeszcze poczekam. Czuje że i tak nic z tego, mam dość dzisiaj będzie ciężko

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx do póki wredota nie przyszła bądź dobrej myśli,bo jeszcze jest cień szansy.Wiem,że to bardzo trudne,bo ogarnia nas zwątpienie.Przypomnij mi który to twój cykl ,po straci.

@AnetaManiak jak tam przeziębienie popuściło czy trzyma nadal? Jak tam teściowa cie rozpieszcza :)
No właśnie jeszcze trochę trzymamąż niestety jeszcze musi spać w drugim pokoju bo Ja tak chrapie jak jakiś stary traktor. Jeżeli nie przejdzie Mi do końca tygodnia to idę w piątek do lekarza bo się boję. Kuźwa cały czas coś. Naprawdę do jakiegoś psychiatryka Mnie odwiozą[emoji24][emoji24][emoji24]teściowa dużo pomaga. Tyle ile może bo sama ma problemy z plecami i nogami.
A jak u Ciebie?? Lada dzień wizyta, pewnie już godz liczysz[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, właśnie drugi raz poroniłam. wczoraj miałam zabieg w szpitalu, o 23. dzis juz jestem w domu. ale jestem oslabiona i kreci mi sie troche w glowie. czy to normalne?
Witaj Michalina no niestety po zabiegu tak moze być masz prawo czuć sie oslabiona [emoji20]
Robisz jakies badania genetyczne zeby dowiedzieć sie dlaczego poronilaś ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jeszcze trochę trzymamąż niestety jeszcze musi spać w drugim pokoju bo Ja tak chrapie jak jakiś stary traktor. Jeżeli nie przejdzie Mi do końca tygodnia to idę w piątek do lekarza bo się boję. Kuźwa cały czas coś. Naprawdę do jakiegoś psychiatryka Mnie odwiozą[emoji24][emoji24][emoji24]teściowa dużo pomaga. Tyle ile może bo sama ma problemy z plecami i nogami.
A jak u Ciebie?? Lada dzień wizyta, pewnie już godz liczysz[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak siedzę jak na szpilkach [emoji23].Dziś mnie trochę głową boli nie wiem czy to ciśnienie czy taka dolegliwość ciążowa.Wypiłam kawę zbożowa zmieszana z rozpuszczalna i zobaczymy czy mnie na nogi postawi ten mix.Ogólnie ogarnęłam całe mieszkanie i zrobiłam pomidorową.Z psem po spacerowałam.Ta bez czynność mnie trochę dobija,ale wiem,że nie mogę się za dużo forsować.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj Michalina no niestety po zabiegu tak moze być masz prawo czuć sie oslabiona [emoji20]
Robisz jakies badania genetyczne zeby dowiedzieć sie dlaczego poronilaś ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

nie, nie byłam jakoś na to nastowiona i nie wziełam próbek do badań. Mi po pierwszym poronieniu udało się 2 razy zajść w ciaże i mam dwie córki... zamarzyło mi się jeszcze jedno i nie udalo sie.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry