Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Starania odłożone.
Torbiel zniknęła. Mam do zrobienia zespół antyfosfolipidowy, kariotyp, trombofilia znowu tyle kasy :/. Więc dopóki nie będę mieć wyników starań nie będzie. Co jakiś czas będę zaglądać do Was.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie załamuj sięStarania odłożone.
Torbiel zniknęła. Mam do zrobienia zespół antyfosfolipidowy, kariotyp, trombofilia znowu tyle kasy :/. Więc dopóki nie będę mieć wyników starań nie będzie. Co jakiś czas będę zaglądać do Was.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Torbiel 7 cm. 3 miesiące i zniknęła. Czynnosciowaja tu po "latach" znowu jestem i nie znam Was wszystkich już. Jaką torbiel miałaś? Ja właśnie poroniłam po raz drugiale dodatkowo mam dużą torbie na jajniku którą chcą operować. Powiesz mmi coś więcej o swojej?
Badania na pewno będą zrobione. A jak się czujesz?Kochana nie załamuj sięto super,że robisz te badania,to bardzo dobra decyzja...wiesz,że po drugim porozumieniu należą Ci się na NFZ oczywiście terminy będą odległe,ale próbuj...zobacz ja już 13 tc i pewnie gdyby nie leki to znów by się coś stało
![]()
blizna po poprzednim cc też slabiutko bo bardzo cienka. A na nią też nawet nie spojrzała dzisiaj... Masakra. I jak tu ufać jednej opinii...Bo tak to jest jak się idzie na NFZ [emoji34].Ja idę jutro na 11.10 na pewno to będzie krótka wizyta,bo co 10 -15 minut nowy pacjent ma wizytę.Jestem przerażona ,bo piersi mnie mniej bolą jutro to już będę zielona na twarzy z przerażenia obym nie zemdlała ,bo jeszcze mnie moja kolej ominie [emoji23][emoji23][emoji23].@DorciaMamaOlka super wiadomości, bardzo się cieszęmasakra jak ten czas leci.. Pamiętam jak pisałaś że się udało a teraz już prenatalne! A co tam u Ciebie w ogóle bo chyba nie widziałam ostatnio postów od Ciebie? Mam nadzieję że dobrze się czujesz?
@mfifi04 dorcia dobrze pisze, róbcie kariotypy na NFZ (wystarczy skierowanie do poradni genetycznej nawet od lekarza rodzinnego) bo zawsze to kilka stówek w kieszeni a po 2 stratach przysługuje refundacja.
@××Ewela×× mam nadzieję, że u Ciebie samopoczucie już lepsze... Nie możesz tracić nadziei!
@alunia87 odliczasz już godziny do wizyty pewnie? O której jutro masz?
Ja dziś naczekałam się do mojej lekarki ponad 3 godziny! No dosłownie myślałam, że tam padnę bo nie dość że duszno i gorąco to jeszcze głodna byłam... I w ogóle dziś ledwo żyję, spałam tylko 3 godziny bo skurcze mnie od 20 wczoraj tak męczyły aż do 5 rano że nie mogłam spać... Miałam nadzieję że może coś z tego wyniknie ale rozwarcia ani odrobiny. Ktg też ok i w dzień już tylko 1 skurcz się zapisał. Ogólnie wykończona jestem...
No ale do rzeczy-najpóźniej w piątek za tydzień Mały będzie już po drugiej stronie brzuszkajeśli do tego czasu nic się nie ruszy to wtedy w piątek mam umówione cc. Niestety łożysko już bardzo mało wydolne, mocno zwapniałe i nie ma co ryzykować i przedłużać bo przepływy się pogarszają. Trochę zła jestem bo ta moja lekarka w ogóle na to łożysko nie spojrzała, dopiero ten drugi lekarz u którego byłam prywatnie. I wychodzi na to że jakbym sama z siebie nie chciała dodatkowej opinii to nawet bym nie wiedziała że jest tak kiepsko
blizna po poprzednim cc też slabiutko bo bardzo cienka. A na nią też nawet nie spojrzała dzisiaj... Masakra. I jak tu ufać jednej opinii...
Ja to powiem Ci szczerze że jestem zdziwiona takim podejściem bo generalnie ta lekarka jest bardzo polecana. A poprzednie ciąże prowadziłam prywatnie (tylko po skierowania na badania chodziłam na nfz) więc nie jestem przyzwyczajona do tego żeby tak byle jak robili pomiary itd. A opóźnienia to już w ogóleBo tak to jest jak się idzie na NFZ [emoji34].Ja idę jutro na 11.10 na pewno to będzie krótka wizyta,bo co 10 -15 minut nowy pacjent ma wizytę.Jestem przerażona ,bo piersi mnie mniej bolą jutro to już będę zielona na twarzy z przerażenia obym nie zemdlała ,bo jeszcze mnie moja kolej ominie [emoji23][emoji23][emoji23].
Denerwujące jest właśnie takie podejście lekarzy do tematu.Nic nie popatrza dobrze tylko patrzą żeby odbebnic kolejnego pacjenta [emoji53].Też będę na pewno jeszcze prywatnie umawiać wizytę ,żeby moj mógł zobaczyć maleństwo.Bo na NFZ to by mnie kobity zjadły, że im opozniam godziny przyjęcia.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom