Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też nie wiem kiedy to zleciało [emoji1][emoji1][emoji1]
Wróciłyśmy do domu w niedzielę, od wczoraj goście u nasJa też nie wiem kiedy to zleciało [emoji1][emoji1][emoji1]
A co u Ciebie?? Już wróciłaś do domku??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że wyjazd był udany[emoji6][emoji6][emoji6]Wróciłyśmy do domu w niedzielę, od wczoraj goście u nas![]()
Póki co wszystko wskazuje, że @ się zbliża testuję w poniedziałek, bo do niedzieli nie jesteśmy sami
@InezkaK teraz tak myślę, czy to nie za szybko u Ciebie na test?
Aga no nie za późno bylo na test bo juz mam plamienia wiec @ sie rozkręca [emoji17]Wróciłyśmy do domu w niedzielę, od wczoraj goście u nas![]()
Póki co wszystko wskazuje, że @ się zbliża testuję w poniedziałek, bo do niedzieli nie jesteśmy sami
@InezkaK teraz tak myślę, czy to nie za szybko u Ciebie na test?
Postaram sięMam nadzieję, że wyjazd był udany[emoji6][emoji6][emoji6]
W następnym cyklu proszę dbać o siebie żeby żadne choróbsko się nie przyczepiło [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aga no nie za późno bylo na test bo juz mam plamienia wiec @ sie rozkręca [emoji17]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji17][emoji17][emoji17]kurna no. Los musi się i do Ciebie uśmiechnąć bo jak nie to będzie miał ze Mną doczynienia!!!Aga no nie za późno bylo na test bo juz mam plamienia wiec @ sie rozkręca [emoji17]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
To super wieści [emoji11] cieszę się strasznie [emoji4] odpoczyjwajcie i rosnijcie zdrowoJa juz po wizycie [emoji3],bobas ma 2cm i serce bije jak dzwon.Sama widziałam jak pulsuje[emoji2].Juz teraz całe ciśnienie ze mnie zeszło,bo te pogranicze do 9 tc to najwięcej strat jest.Lekarz założył mi karte ciąży i dał skierowanie na wyniki.
![]()
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom