Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sliczna myszkaDziewczyny melduję że dokładnie 11 miesięcy po poronieniu, 10.10 o godz 9:42 przez cc na świat przyszła nasza Helenka [emoji173] 57cm i 3600g [emoji7]
![]()
Trzymam kciuki za kolejne Maluszki [emoji173] Uwierzcie że marzenia się zpełniają [emoji7][emoji173]
![]()
Gratulacje siusiaka. Dzis mam 13dpo. Test negatywnyHejka Dziewczyny[emoji6][emoji6][emoji6]
W środę wróciłam z Polski. Wyjazd był udany, aż było Mi bardzo smutno po powrocie. No ale cóż trzeba było wracać.
We wtorek zrobiłam w Polsce prywatnie połówkowe u świetnego lekarza. I mały jest zdrowiótki[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]choroby i wady wykluczone. Serce jak dzwon!!! Siusiakiem się pochwalił także chłop 100%[emoji16][emoji16][emoji16]. I waży już 346g. Lekarz powiedział, że jak na ten tydzień ciąży jest bardzo duży[emoji1]także mam się spodziewać dużego synka[emoji6][emoji6][emoji6]zdjęć nie mam, także się nie pochwalę. Ale za to mam całe usg na filmiku. Oj uwielbiam to oglądać. No i daje mamusi codziennie znać o sobie. Czasami chyba z Mojego pęcherza robi sobie piłeczkę do skaknia
Ogólnie jestem szczęśliwa, że jest zdrowy!!!
A co tam u Was dziewczyny???? Oczywiście przesyłam Wam fluidki!!!!!!!!!!![emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
@aga_agi ile jeszcze do wizyty??
@mfifi04 kiedy testujesz???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A na kiedy masz planowany termin @??? Bo wiesz zawsze jest nadzieja dopóki @ się nie pojawiła[emoji6][emoji6][emoji6]Gratulacje siusiaka. Dzis mam 13dpo. Test negatywny
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro z powodu Twoich strat. Ja jestem po 2 poronieniach. Napewno muszisz zrobic badania genatyczne. Pytaj postaram sie Tobie pomocHej. Nie wiem czy moge tu napisac. Wlasnie przechodze druga ciaze biochemiczna. Nie wiem gdzie szukac przyczyny, pomocy
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Znam wiele przypadkow. Bez przyczyny nie dochodzi do poronien.Czy moze byc cos nie tak genetycznie nawet jesli mam zdrowa corke z ciazy bez komplikacji?
Mysle ze nie lezy tu problem w nasieniu. Jesli wlasnie nasienie bylyby problemem nie doszlo by do zaplodnienia. Masz dobrego gin? Skad jestes? A byla potwierdzona ze to ciaza biochemiczna?To byl ledwo 4 tydzien. Zaczęty 5. Beta nie podnosi sie powyżej 20. I zaraz spada. Zastanawiam sie czy to moze byc zle nasienie meza. Jeszcze nie robil wynikow, ale ma silna nerwice i pali papierosy wiec pomyślałam ze moze to w tym tkwi problem. A z kolei ciaze koncza sie w tym samym momencie wiec nie wiem. Moze ja mam problem