Marta1985@
Fanka BB :)
Trzymaj się Kochana [emoji22] dasz rade a ja jestem z Tobą[emoji54] bardzo Ci współczuję [emoji22]Strasznie się trzęsę dziśpochówek mojej córeczki
emocji milion...
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymaj się Kochana [emoji22] dasz rade a ja jestem z Tobą[emoji54] bardzo Ci współczuję [emoji22]Strasznie się trzęsę dziśpochówek mojej córeczki
emocji milion...
Dla Anastazji (*)Strasznie się trzęsę dziśpochówek mojej córeczki
emocji milion...
Niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie.Dostałam od lekarza luteine na wywołanie @ i pojawiła się po 6 dniach.Mam torbiela,który po poronieniu już był większy i lekarz chciał zobaczyć czy razem z @ zniknie mi torbiel lub będzie się zmniejszał.I takie moje pytanie czy to jest możliwe,że dostałam tylko plamienie wczoraj i nic.Mam bóle brzucha,wymioty.I jeszcze jedne pytanie czy jest to możliwe,że na początku miałam torbiela on rósł i przez niego mogłam poronić.Byłam u drugiego lekarza nie ten co prowadził ciążę zauważył dużego torbiela i zdziwił się,że ten co prowadził ciążę nie zauważył torbiela.
Poplakalam sie. Piekne to co napisalas. Choc pewnie nie da sie slowami okreslic tego co czujesz.Dziś oficjalnie pochowałam moją córeczkeemocji sporo
Łzy, płacz, Rozpacz, bólpochówek mimo smutku był piękną uroczystością i od dziś mam miejsce gdzie mogę odwiedzić moją kruszynke
Emocje wzięły górę nawet u mojego chłopaka... Pierwszy raz widziałam jak się wzrusza i płacze.. I to było mimo wszystko piękne..moja córeczka została pochowana dziś razem z innymi Aniołkami. A słowa księdza były piękne całą mszę
płakałam od wejścia do kaplicy.
.mimo że minęło trochę czasu
Jako pierwsi złożyliśmy kwiaty i zapaliliśmy znicz po czym rozwyłam się jak dziecko rzucając się w ramiona chłopakapodeszła do nas siostra zakonna nas pocieszyć, powiedziała że nasze dziecko jest bezpieczne i jest mu dobrze i ja jako mama mimo że cierpię powinnam się cieszyć bo ma teraz wspaniałego Boga ojca
cały czas czułam ogromne wsparcie w nim wspierając jego jednocześnie bo wiem że też cierpiał. Piękna uroczystość. Pożegnałam ją oficjalnie i ostatecznie. A ona ma na ziemi prócz naszych serc swoje miejsce.. Nasza Anastazja
[*] światełko dla Twojego maleństwa [emoji22]Strasznie się trzęsę dziśpochówek mojej córeczki
emocji milion...
Trzymaj się, bardzo mi przykroStrasznie się trzęsę dziśpochówek mojej córeczki
emocji milion...