Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Napisz mi proszę jakie badania robiłaś.Witaj bardzo mi przykro z powodu straty. Ja jestem po 2 poronieniach. Zrobilam odpowiednie badania i dzialam. Aktualnie mam 3 dpo i czekam na testowanie. Jak masz pytania to wal smialo [emoji3]
Walczyć o marzenia <3
Dokladnie po 1 poronieniu nic sie nie robi. Moze byc przypadek. Ja skupialam sie na genetyce. Kariotyp trombofilia zespol antyfosfolipidowy. Skad jestes??Napisz mi proszę jakie badania robiłaś.
Moj lekarz, ktoremu zresztą ufam bezgranicznie, bo naprawde jest doskonalym specjalista, twierdzi, ze raz moze zdazyc sie kazdej kobiecie. Nie zlecił mi zadnych badań, ale czekamy tez co pokaże kontrolne usg.
WitajDziękuję. Dziewczyny napiszcie mi w skrocie cos o sobieczy udało wam się zajsc w szczesliwa ciaze po poronieniach? To zawsze daje jakas nadzieje...
Czasami trzeba podsunac lekarzowi kilka propozycji [emoji3]
To super, że już dziś wizyta. Lepiej porządnie się obstawić lekami i na pewno będzie dobrze@90_natka dziś mam wizytę po potrzebne mi leki, zastrzyki więc pędem do lekarza by zapobiec czemuś złemu... Oby było dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3