Dagaa11
Fanka BB :)
Kochana tak strasznie Ci wspolczuje, nawet sobie nie potrafie wyobrazic takie to ciezkie przezycie. Jesteś bardzo dzielna!W kwietniu urodziłam martwe dziecko w 38 tyg ciazy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana tak strasznie Ci wspolczuje, nawet sobie nie potrafie wyobrazic takie to ciezkie przezycie. Jesteś bardzo dzielna!W kwietniu urodziłam martwe dziecko w 38 tyg ciazy
O mój BożeW kwietniu urodziłam martwe dziecko w 38 tyg ciazy
Serdecznie współczuję.W kwietniu urodziłam martwe dziecko w 38 tyg ciazy
Dziękuję czujemy się dobrze wszystko poszło super synuś urodził się 24.10 o godzinie 8.42 wazyl 3700 i 59 długi [emoji7]No jak tam Martusia się czujecie? Wszystko ok u Was? [emoji173]
![]()
Śliczny kropek [emoji7] niech zdrowo rośnieHej dziewczynypoznajcie mojego kropka
![]()
![]()
Za trzy tygodnie wizyta i mam nadzieję że będzie serduszko [emoji173], badałam wczoraj będę i wynik 1126
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziękuję czujemy się dobrze wszystko poszło super synuś urodził się 24.10 o godzinie 8.42 wazyl 3700 i 59 długi [emoji7]
Jak go zobaczyłam byłam najszczesliwsza na świecie[emoji7][emoji9][emoji10]
Jesteśmy już w domku a mój synek jest przecydowny nie mogę się na niego napatrzec[emoji7][emoji16]Powiem Ci że po poronieniu ciężko mi było uwierzyć że doczekam się tego małego cudu a teraz wiem że marzenia się spełniają [emoji4][emoji16][emoji1]
A co tam u Was jak córeczka?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No to cudownie! Gratuluję Kochana i dużo zdrówka Wam życzę [emoji173][emoji8] Doskonale wiem o czym mówisz, Ja też mogłabym siedzieć i patrzeć na Helenkę bez końca [emoji7] U nas wszystko ok, malutka jest grzeczna ale niestety refluks nam doskwiera, jeden lek nam nie podpasował, dziś z apteki odbierzemy drugi- mam nadzieję że pomoże... Poza tym kompletuję strój na chrzciny, bo to już za miesiąc... Zamówiłam małej szpilki do sukienki, w sensie buciki na miękkim obcasie [emoji23][emoji23][emoji23] A to nasza Łobuziara [emoji7]Dziękuję czujemy się dobrze wszystko poszło super synuś urodził się 24.10 o godzinie 8.42 wazyl 3700 i 59 długi [emoji7]
Jesteśmy już w domku a mój synek jest przecydowny nie mogę się na niego napatrzec[emoji7][emoji16]Powiem Ci że po poronieniu ciężko mi było uwierzyć że doczekam się tego małego cudu a teraz wiem że marzenia się spełniają [emoji4][emoji16][emoji1]
Aj cudowne wiadomości. Gratulacje i dużo dużo dużo zdrówka dla Was[emoji8][emoji8][emoji8]Dziękuję czujemy się dobrze wszystko poszło super synuś urodził się 24.10 o godzinie 8.42 wazyl 3700 i 59 długi [emoji7]
Slicznotka Mala[emoji4]No to cudownie! Gratuluję Kochana i dużo zdrówka Wam życzę [emoji173][emoji8] Doskonale wiem o czym mówisz, Ja też mogłabym siedzieć i patrzeć na Helenkę bez końca [emoji7] U nas wszystko ok, malutka jest grzeczna ale niestety refluks nam doskwiera, jeden lek nam nie podpasował, dziś z apteki odbierzemy drugi- mam nadzieję że pomoże... Poza tym kompletuję strój na chrzciny, bo to już za miesiąc... Zamówiłam małej szpilki do sukienki, w sensie buciki na miękkim obcasie [emoji23][emoji23][emoji23] A to nasza Łobuziara [emoji7]
![]()
![]()
![]()
![]()