Ewelina271990
Fanka BB :)
Dobrze myślę,że dni płodne wracają jak już poziom bhcg jest 0?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie odpuszczaj. Bedzie dobrze.Dobrze myślę,że dni płodne wracają jak już poziom bhcg jest 0?
Ewelina no coś ty! Nie odpuszczaj - tzn to jest w sumie jakaś metoda [emoji14] ja jak odpuściłam wtedy zobaczyłam magiczne [||] hehe więc może odpuść, po prostu się kochacie i wtedy się udaWątpię....Odpuszczam już....Idę chyba beczeć
Gratuluje[emoji4]Wczoraj byłam na usg połówkowym wszystkie parametry w normie bobas jest zdrowy. Praktycznie na 100 % będzie synek odrazu pokazał co tam skrywa między nogami [emoji2].![]()
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomościWczoraj byłam na usg połówkowym wszystkie parametry w normie bobas jest zdrowy. Praktycznie na 100 % będzie synek odrazu pokazał co tam skrywa między nogami [emoji2].![]()
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Lenka co tam u Ciebie jak się czujesz ,ile jeszcze Ci zostało żeby wziąć w ramiona swojego skarba [emoji7][emoji4]Super wiadomości