Ewelina271990
Fanka BB :)
Mam nadzieje,bo już straciłam nadzieję i zaczęłam szukać nowej pracyMam nadzieję że wszystko ułoży się po twojej myśli...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieje,bo już straciłam nadzieję i zaczęłam szukać nowej pracyMam nadzieję że wszystko ułoży się po twojej myśli...
27.06.17 Anastazja [*]
Sama jestem ciągle pełna obaw po ostatnich wydarzeniach.. Dziś u mnie 6+2.. I mam nadzieję że dotrwam tym razem do końcaMam nadzieje,bo już straciłam nadzieję i zaczęłam szukać nowej pracy
W końcu i dla nas powinna przyjść kolejSama jestem ciągle pełna obaw po ostatnich wydarzeniach.. Dziś u mnie 6+2.. I mam nadzieję że dotrwam tym razem do końca
27.06.17 Anastazja [*]
Trzymam kciuki żeby okazało się to po prostu wczesną ciążą!!! Daj koniecznie znać po wizycie!!!Odebrałam wyniki i wzrosło do 35mlU/ml.Jutro wizyta u lekarza i się okaże
Dam znać napewno....Trzymam kciuki żeby okazało się to po prostu wczesną ciążą!!! Daj koniecznie znać po wizycie!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Udaje mi się narazie dieta obniżyć i -3 kg na liczniku juz. Zobaczymy co lekarz powie 30 chociaż mówił, że jak dziecko rośnie to nie musze się tym przejmowaćTrzymam kciuki &&&
Ja dziś miałam spotkanie z moim cukiereczkiem wszystko u niego w porządku i ma już 4,6cm i pozdrawia wszystkie e-ciocie
@alunia87 jak cukry?
A jednak coś się dzieje [emoji2].Ja startowałem od bety 40 w 33 tc i obecnie leci 20 tc.Jak @dalej niema to dobry znak, a masz progesteron wrazie czego.Odebrałam wyniki i wzrosło do 35mlU/ml.Jutro wizyta u lekarza i się okaże
Nie...A jednak coś się dzieje [emoji2].Ja startowałem od bety 40 w 33 tc i obecnie leci 20 tc.Jak @dalej niema to dobry znak, a masz progesteron wrazie czego.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
To super ☺ też mam 30 wizytę u diabetologa. U mnie trochę problemow na czczo ale kombinuję.Udaje mi się narazie dieta obniżyć i -3 kg na liczniku juz. Zobaczymy co lekarz powie 30 chociaż mówił, że jak dziecko rośnie to nie musze się tym przejmować
Sent from my D5103 using Forum BabyBoom mobile app