××Ewela××
Fanka BB :)
Nie, ja palcem wkładam nie używam tego aplikatoraMoze uzylas tego aplikatora plastikowego i przez przypadek podraznilas szyjke.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie, ja palcem wkładam nie używam tego aplikatoraMoze uzylas tego aplikatora plastikowego i przez przypadek podraznilas szyjke.
Też miałam plamienia przy luteine żywa krwią.Później dopiero zmieniły się na brązowe cała drogę na ip przeplakalam ,ze z nowu to samo i tak z 2 razy.Musisz być dobrej myśli może to jednorazowe plamienie i przejdzie masz leki ,a to najważniejsze.Ważne ,żeby się nie nasiliły i nie były ze skrzepami.Nie, ja palcem wkładam nie używam tego aplikatora
Wchodze na forum i widze takie wiesci![emoji4]Cześć dziewczyny, chyba po cichu mogę się pochwalić zrobiłam dzisiaj test i wyszły dwie kreseczki [emoji173] od razu pojechałam na bete i wynik 62,53
Do lekarza dopiero 7 grudnia, ale jutro idę do rodzinnego po zwolnienie, biorę dupka i luteineboję się strasznie
To jesteś jedyną chyba osobą fajnie ze reszcie się udało.Ja jestem staraczka
☆ Walczyć o marzenia ☆
W piątek pójdę na wizytę już nie mogę się doczekać...Mam różne scenariusze raz złe raz dobre oby zostało na tym dobrym.@××Ewela×× super!! Szybko dzialasz ze zwolnieniem: D @Ewelina271990 beta jak dla mnie wzorowa gratulacje, kiedy wizytujesz? @Iga0071 ja rowniez sie staram ale udzielam sie bardziej na watku "ciaza po poronieniu" i "poronienia nawykowe-leczenie immunologiczne" tam bardzo duzo dziewczyn sie stara i udzielazapraszamy
![]()
Kurde czy nie moze byc dobrze :/Dlaczego ? Ale raz nawet miałam krew na papierze teraz różowe a czasami brązowe plamienie. Mam odstawić to luteine?
Ale nie przestawalas brać luteiny ? Bardzo się bojęTeż miałam plamienia przy luteine żywa krwią.Później dopiero zmieniły się na brązowe cała drogę na ip przeplakalam ,ze z nowu to samo i tak z 2 razy.Musisz być dobrej myśli może to jednorazowe plamienie i przejdzie masz leki ,a to najważniejsze.Ważne ,żeby się nie nasiliły i nie były ze skrzepami.
Hej. I jak dzisiaj się czujesz jak plamienia??? Napisz czy masz przy tym bóle brzucha?Ale nie przestawalas brać luteiny ? Bardzo się boję
Lekkie bóle mam takie okresowe ale lekkie trochę plecy bolą plamieni e jest ale takie brązowe takie brudno brązowe..Hej. I jak dzisiaj się czujesz jak plamienia??? Napisz czy masz przy tym bóle brzucha?
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom