• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie, ja palcem wkładam nie używam tego aplikatora

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Też miałam plamienia przy luteine żywa krwią.Później dopiero zmieniły się na brązowe cała drogę na ip przeplakalam ,ze z nowu to samo i tak z 2 razy.Musisz być dobrej myśli może to jednorazowe plamienie i przejdzie masz leki ,a to najważniejsze.Ważne ,żeby się nie nasiliły i nie były ze skrzepami.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, chyba po cichu mogę się pochwalić zrobiłam dzisiaj test i wyszły dwie kreseczki [emoji173] od razu pojechałam na bete i wynik 62,53
Do lekarza dopiero 7 grudnia, ale jutro idę do rodzinnego po zwolnienie, biorę dupka i luteine :) boję się strasznie

Wchodze na forum i widze takie wiesci![emoji4]
Gratuluje kochana[emoji4]
Wizyta w klinice pomogla.

Doczytalam, ze masz plamienia. Moze podjedz na ip zeby byc spokojniejsza.

iv09zbmhlcesvvs1.png

@××Ewela×× super!! Szybko dzialasz ze zwolnieniem: D @Ewelina271990 beta jak dla mnie wzorowa gratulacje, kiedy wizytujesz? @Iga0071 ja rowniez sie staram ale udzielam sie bardziej na watku "ciaza po poronieniu" i "poronienia nawykowe-leczenie immunologiczne" tam bardzo duzo dziewczyn sie stara i udziela:) zapraszamy:)
W piątek pójdę na wizytę już nie mogę się doczekać...Mam różne scenariusze raz złe raz dobre oby zostało na tym dobrym.

Też miałam plamienia przy luteine żywa krwią.Później dopiero zmieniły się na brązowe cała drogę na ip przeplakalam ,ze z nowu to samo i tak z 2 razy.Musisz być dobrej myśli może to jednorazowe plamienie i przejdzie masz leki ,a to najważniejsze.Ważne ,żeby się nie nasiliły i nie były ze skrzepami.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nie przestawalas brać luteiny ? Bardzo się boję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry