Marta1985@
Fanka BB :)
Bedzie napewno [emoji8]czekamy na dobre wiesci po wizycie[emoji8]Dziękuję trochę podtrzymałaś mnie na duchu może jednak będzie dobrze,bo już straciłam ochotę na wszystko
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bedzie napewno [emoji8]czekamy na dobre wiesci po wizycie[emoji8]Dziękuję trochę podtrzymałaś mnie na duchu może jednak będzie dobrze,bo już straciłam ochotę na wszystko
Śliczna mam nadzieję,że niedługo pochwalę się zdjęciem usg....Wiem. Znam tą nadzieję i strach. Mojej córce prawie nikt nie dawał szans. Wszyscy myśleli że stracę tą ciążę tak jak poprzednią. Co chwilę ladowalam w szpitalu. Plamienia krwawienie krwotok i tak w kółko. Potem od 25 tyg skurcze i skracanie szyjki. Leżała pół roku praktycznie plackiem. Ale nigdy nie przestałam wierzyć że uda mi się odnosić ją do bezpiecznego terminu.
Na pocieszenie zdjęcie mojej małej wojowniczki [emoji173]![]()
My tu wszystkie zawsze wierzymy i walczymy wspolnymi siłami :*Śliczna mam nadzieję,że niedługo pochwalę się zdjęciem usg....
Jak sie czujesz?Dziewczynki co słychać ??
Ja jeszcze trochu i przytulę maleństwo do siebie
No tak nie dużo jeszcze dwa tygodnie do cesarkiJak sie czujesz?
Juz Ci nieduzo zostalo czasu w dwupaku[emoji4]
![]()
Napewni wygladasz ladnie[emoji4]No tak nie dużo jeszcze dwa tygodnie do cesarki
Czuje się dobrze
Chodź jestem dużą jak słoń s u cb co tam ???
Kochana czekamy na wiadomości!!!Niedługo już będzie wiadomo co i jak czekam z niecierpliwością na usg...
Jutro o 16 jednak wizyta....Jutro będzie wiadomo mam nadzieję...Kochana czekamy na wiadomości!!!
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom