Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My szczepimy standarowo, nie wykupujemy szczepionek skojarzonych. Córka miała bezpłatnie zmienione na skojarzone (miała drgawki po zwykłym krztuścu) i wydawało mi się, że gorzej znosiła niż po tych zwykłych (tylko po skojarzonych miała gorączkę) więc teraz na razie lecimy standardowym tokiem. A co do karmienia to ja karmię piersią, chociaż trochę czasami mały mi ulewa (z córką tego nie miałam). Ale może być tak, że ulewa po prostu z przejedzenia... Dziś zobaczymy jak tam waga to się okażeJa szczepie osobno. 2tyg temu bylo 6w1, a wczoraj pneumokoki. Dzis ma stan podgoraczkowy.
A Ty jak karmisz?
![]()
Tez myslalam o szczepieniu standardowym. Ale nie chcialam kluc Malej 3 razy.My szczepimy standarowo, nie wykupujemy szczepionek skojarzonych. Córka miała bezpłatnie zmienione na skojarzone (miała drgawki po zwykłym krztuścu) i wydawało mi się, że gorzej znosiła niż po tych zwykłych (tylko po skojarzonych miała gorączkę) więc teraz na razie lecimy standardowym tokiem. A co do karmienia to ja karmię piersią, chociaż trochę czasami mały mi ulewa (z córką tego nie miałam). Ale może być tak, że ulewa po prostu z przejedzenia... Dziś zobaczymy jak tam waga to się okaże
@Ewelina271990 najważniejsze że serduszko bije. Powodzenia i gratulacje![]()
No mój jak się okazuje zdecydowanie z przejedzenia ulewa bo 6300 ważyTez myslalam o szczepieniu standardowym. Ale nie chcialam kluc Malej 3 razy.
Moja tez ulewa i tez chyba z przejedzenia. Bo je non stop.
![]()
To ladna waga[emoji4]No mój jak się okazuje zdecydowanie z przejedzenia ulewa bo 6300 ważyaż w szoku jestem że już tyle bo urodził się malutki-nie miał nawet 3 kg
![]()
17 grudnia skończy 4 miesiaceTo ladna waga[emoji4]
Podobna do naszej[emoji4]
Ile Twoj juz ma?
![]()
Na pewno wszystko będzie dobrze.U mnie dopiero w 7 tc pokazało się serduszko z zarodkiem.Jeszcze nad robi wzrost [emoji2].Jestem już po wizycie.Z usg wychodzi,że to 6 tydz a z ostatniej @ 7 tydz.Jest delikatne za malutki.Tętno jest,serduszko bije,ale lakarza zaniepokoiło,że jest nie wyraźny obraz ba usg jak powinno być jest jak on powiedział spłaszczyzny a powinno być większe przejrzyste koło.W sobotę mam przyjść na kolejne usg zobaczyć czy rośnie i zrobić bhcg..
Zostało czekać do niedzieli i może coś się trochę wyjaśni czy dobrze czy nieNa pewno wszystko będzie dobrze.U mnie dopiero w 7 tc pokazało się serduszko z zarodkiem.Jeszcze nad robi wzrost [emoji2].
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Może przemysl później zakup detektora tętna płodu [emoji2] będziesz spokojniejsza.Ja nie kupiłam i później trochę żałowalam, bo tak to nie żyła bym od wizyty do wizyty.Zostało czekać do niedzieli i może coś się trochę wyjaśni czy dobrze czy nie