• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
@Ewela tak mi przykrokochana brakuje słów zeby cię pocieszyć wlasciwie to nie ma takich słów ... Musisz wrocic do kliniki i wszystko zacząć od nowa. ..wiem ze to trudne ale jedyne pocieszenie ze to nie ciaza pozamaciczna tak jak to bylo u mnie miesiac po poronieniu beta rosła nie wiadomo skąd. .. Kochana tule cie mocno i wspierajcie się razem z mężem

reklama
@Ewela [emoji24][emoji24][emoji24] nie wiem jak Cię pocieszyć rybko :( to wszystko jest niesprawiedliwe :( odstaw leki i poczekaj na krwawienie :( i koniecznie jeszcze raz do kliniki :( może wejdź,na forum o poronieniach nawykowych bo tam są dziewczyny które wszystko dokładnie Ci powiedzą

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po lekarzu powiedział że ciąża pozamaciczna mam ostawic leki i czekać na okres. Po okresie można się starać. Mam dosc siedzę i płacze nie wiem co robić dozwnilam do pracy mają mi cofnąć zwolnienie i mam wrócić i w święta pracować jak mialam. Narobilam zamieszania ale musiałam wziąść wcześnie zwolnienie bo bym sobie nie podarowała

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jej problem jak nie ma kogo dać na zmianę i musi pracować. A tobie l4 się należy. Co z tego że nie miałaś zabiegu. Możesz krwawic, dużo mocniej niż przy @, może cię boleć brzuch, czy cokolwiek innego. I to nie jest jej sprawa. A pracodawca nie ma prawa cofnąć ci l4, bo niby na jakiej podstawie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry